Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Gică Popescu va fi consilier pe probleme de sport al premierului Nicolae - Ionel Ciucă

ro

07 Dec, 2021 15:53 4728 Marime text
  • Președintele Farului Constanța a avut astăzi o discuție cu prim-ministrul Guvernului României.

Fostul mare fotbalist român Gică Popescu, în prezent președintele clubului de fotbal Farul Constanța, a anunțat astăzi că își va continua munca la Guvernul României, în calitate de consilier pe probleme de sport al premierului Nicolae - Ionel Ciucă.

Voi continua din poziția de consilier al primului ministru.   

Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea!
 
L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc, este mesajul lui Gică Popescu.

Fostul căpitan al Naționalei României a fost și consilier onorific la Guvern, ocupându-se de coordonarea Comitetului interministerial pentru EURO 2020.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Gheorghe Popescu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii