Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi e ziua de naștere a lui Gică Popescu, președintele Farului Constanța

ro

09 Oct, 2022 14:33 2476 Marime text
 
Președintele clubului de fotbal Farul Constanța, fostul mare fotbalist Gică Popescu, își serbează astăzi ziua de naștere, „Baciul“ ajungând la vârsta de 55 de ani.
    

La mulți ani, Gheorghe Popescu! Actualul președinte al Farului a fost unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria României: fost căpitan al Barcelonei, câștigător al Cupei Cupelor cu formația blaugrana, Popescu are în palmares și câștigarea Cupei UEFA și a Supercupei Europei cu Galatasaray. De asemenea, Gheorghe Popescu a strâns 115 selecții pentru naționala României, pentru care a marcat de 16 ori. Îi dorim multă sănătate și cât mai multe reușite alături de clubul nostru!, este mesajul Farului Constanța.

Tot astăzi, de la ora 15.30, echipa de pe litoral joacă în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, astfel că un rezultat pozitiv al „marinarilor“ ar fi cel mai frumos cadou al echipei pentru Gică Popescu.

Echipa de start a Farului pentru confrunarea de la Sfântu Gheorghe este: Aioani – Sîrbu, Larie (cpt.), M. Popescu, Kiki – Doukoure, Artean, Grameni – L. Munteanu, Vl. Morar, A. Pitu.
 
Rezerve: Buzbuchi, Mboko, Borza, Casap, Torje, E. Sali, Nedelcu, Andronache, Banu.   
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii