Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două cupluri de constănţeni îşi vor uni destinele azi, 11.12.13

ro

11 Dec, 2013 00:00 2276 Marime text
Azi, 11.12.2013, totul se aliniază perfec fiind o zi unică în calendarul omenirii. Următoarea dată care se va mai alinia perfect va fi în 2103 exact pe 01.02.03. Pentru că azi este o zi atât de importantă am fost curioşi să aflăm câte cupluri îşi vor uni destinele. Rodica Crăciun, şefa Casei Căsătoriilor din Constanţa a declarat că „pe 11.12 doar două cupluri vor deveni o familie”.  Cel mai probabil constănţenii respectă cu sfinţenie Postul Crăciunului, de aceea nu s-au grăbit să-şi unească destinele într-o astfel de zi.

„Ziua de 11 decembrie, cu vibraţia 2, favorizează acţiunile în comun, uniunile. Orice întâlnire diplomatică va avea loc în această zi va fi încununată de succes. Irascibilitatea însă nu va lipsi şi nici momentele jenante în care timiditatea ne-ar putea chinui. Ne vom simţi vulnerabili, nesiguri, nehotărâţi, indecişi, cum vreţi să spuneţi.

Această zi de 11.12. 2013 va fi o zi a contrastelor. Acum e bine, imediat e rău. Acum sunt ok pentru ca imediat să plângem. Nu este cea mai bună zi din existenţa noastră dar este o zi pe care o putem fructifica. Vom încerca să nu semnăm contracte, căci vibraţia lunii decembrie este 9 şi nu ne va ajuta foarte mult, dar vom putea cunoaşte oameni influenţi şi importanţi pentru noi. Ziua de 11.12. 2013, este o zi care, la sfârşitul ei, va face loc alteia în calendar.

Căci sigur ne este dat să trăim şi finalul acestui an şi să aflăm, cum va fi anul 2014, pentru noi toţi. Dacă vrem să ne jucăm de-a numerele, nici o problemă, le putem aşeza după cum vrem noi şi să le tipărim într-o carte de matematică distractivă”, spune numerolog,
Milena FARCAŞ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii