Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va efectua verificarea tehnică în cadrul proiectului de reabilitare a imobilului Casa Căsătoriilor din Constanţa? (DOCUMENT)

ro

04 Apr, 2023 00:00 1558 Marime text
  • Contractul a revenit societății Energie Urbană RSGroup SRL care va încasa 34.900 lei fără TVA
  • Ramona Iuliana Savu este asociat unic si administrator
  • Compania nu a mai depus bilanț la Ministerul Finanțelor din 2016
  • La începutul anului, SRL-ul și-a mai adjudecat serviciul de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona centru - blocurile M1, S5, MK2, MK28 și F1”
  • Pentru serviciile de consultanță în eficiență energetică, societatea a încasat 57.000 lei fără TVA de la municipalitate
 

 
Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind achizitionarea  serviciului de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Casa Căsătoriilor" din Constanţa.

Contractul a revenit societății Energie Urbană RSGroup SRL care va încasa 34.900 lei fără TVA.

Despre Energie Urbană RSGroup SRL
 
Firma, înființată în 2001, are sediul social în Constanța și punct de lucru pe strada Atelierelor nr. 40 și se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Capitalul social este de 200 lei.

Compania nu a mai depus bilanț la Ministerul Finanțelor din 2016.

În 2021, SRL-ul a avut cifră de afaceri și profit 0 și figurează cu datorii de 305.372 lei.     

Ramona Iuliana Savu este asociat unic si administrator.

Savu a fost căsătorită cu fostul fotbalist, Adrian Pitu al Farului şi al Stelei și au fost cununați de fostul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală, şi soţia acestuia, Felicia Elena. 

Energie Urbană RSGroup SRL nu este la primul contract câștigat de la Primăria Constanța.

La începutul anului, SRL-ul și-a adjudecat serviciul de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona centru - blocurile M1, S5, MK2, MK28 și F1”.

Pentru serviciile de consultanță în eficiență energetică, societatea a încasat 57.000 lei fără TVA de la municipalitate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria a lansat licitație pentru reabilitarea curții casei Căsătoriilor din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii