Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a decis instanţa cu privire la procesul intentat de Arhiepiscopia Tomisului prin care contestă o decizie luată de ITM Constanţa

ro

04 Jun, 2019 00:00 1865 Marime text
Tribunalul Constanţa a respins cererea formulată de Arhiepiscopia Tomisului cu privire la speţa privind suspendarea executării actului administrativ încheiat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, ca neîntemeiată.
 
Decizia instanţei a fost dată pe 25 aprilie 2019. „Soluţia pe scurt: Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 25.04.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în soluţia pe scurt a Tribunalului.
 
Amintim că pe rolul Tribunalului Constanţa, la secţia de contencios administrativ şi fiscal, a fost înregistrat dosarul cu numărul 1793/118/2019, având ca obiect suspendarea executării actului administrativ proces-verbal nr. 106780 din data de 14 martie 2019. Reclamant este Arhiepiscopia Tomisului, iar pârât este Inspectoratul Teritorial de Muncă al Judeţului Constanţa.
 
Pentru a vedea despre ce este vorba, cotidianul ZIUA de Constanţa a contactat reprezentanţii Arhiepiscopiei, iar Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al instituţiei, a precizat că oficialii Arhiepiscopiei Tomisului nu doresc să facă publice informaţii legate de acest caz.
 
Potrivit surselor oficiale, este vorba de situaţia contractuală a unui angajat al Arhiepiscopiei Tomisului, pentru care instituţia condusă de ÎPS Teodosie a hotărât contestarea procesului-verbal.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii