Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Şcoala nr. 22 „I.C. Brătianu“ se pregăteşte viitorul spaţiu de predare în aer liber (galerie foto)

ro

07 May, 2019 00:00 2730 Marime text
Asociaţia de părinţi „I.C. Brătianu” din Constanţa derulează, începând de luna trecută şi până în septembrie 2019, proiectul „Comoara Verde de lângă noi”, în parteneriat cu Școala 22 „I.C. Brătianu” Constanţa şi Clubul Ecologic Transilvania.
 
Proiectul presupune viabilizarea unui teren din perimetrul şcolii şi transformarea acestuia într-un spaţiu verde atractiv pentru elevi şi comunitate. În cadrul proiectului se plantează arbori, arbuşti, flori şi iarbă, se amenajează un spaţiu de predare în aer liber, se construieşte un ceas solar, se montează mese de şah. De asemenea, proiectul presupune realizarea unor activităţi educative care promovează tradiţiile şi protejarea naturii.
 
Proiectul este finanţat prin programul Spaţii Verzi al Fundaţiei Pentru Parteneriat cu sprijinul financiar al MOL România. Asociaţia de părinţi „I.C. Brătianu” din Constanţa este o organizaţie non-profit înfiinţată în 2018 cu scopul de a participa activ la îmbunătăţirea condiţiilor de desfăşurare a procesului educaţional în cadrul Şcolii 22 „I.C. Brătianu” Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii