Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Verde Acțiuni antidrog, în școlile din Constanța

ro

25 Apr, 2024 11:27 383 Marime text
Sursa foto: Agenția Națională Antidrog Constanța

În perioada 22-25 aprilie a c., specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri în unitățile de învățământ de pe raza județului Constanța.
 
Astfel, în cadrul campaniei de prevenire antidrog "Consumul de droguri ne privește pe toți", peste 630 de elevi au primit informații adaptate fiecărei categorii de vârstă, despre efectele și riscurile consumului de substanțe interzise.
 
De asemenea, peste 55 de cadre didactice din școlile constănțene au beneficiat de informare în domeniul prevenirii consumului de droguri, în vederea facilitării recunoașterii semnelor consumului de substanțe psihoactive.
 
„Reamintim faptul că prevenirea consumului de droguri reprezintă o prioritate a Agenției Naționale Antidrog, iar programele și proiectele de prevenire au ca obiectiv informarea, educarea și conștientizarea grupurilor vulnerabile cu privire la consecințele consumului de substanțe interzise.”, a transmis Agenția Națională Antidrog Constanța.

Citește și

Activități de informare și conștientizare a riscurilor consumului de alcool și droguri la volan, desfășurate de specialiștii antidrog din Constanța (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii