Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se amână Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, județul Constanța

ro

30 Apr, 2024 14:05 558 Marime text
 Edilulul de la Cumpăna a făcut un anunț de ultim moment!

Este vorba despre Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna.  

 Din cauza condițiilor meteo actuale și a prognozei zilei de mâine, suntem nevoiți să amânăm Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna cu ocazia zilei de 1 mai, a transmis Mariana Gâju. 

Anunțul primarului de la Cumpăna 

Dragi locuitori ai comunei Cumpăna,

Cu părere de rău vă anunțăm că, din cauza condițiilor meteo actuale și a prognozei zilei de mâine, suntem nevoiți să amânăm Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna cu ocazia zilei de 1 mai.

În acest moment, terenul greu accesibil nu asigură condițiile optime pentru buna desfășurare a acestei activități. De asemenea, cel mai important lucru la care ne gândim este protecția sănătății celor mai buni ambasadori, cei mai buni artiști ai comunei - copiii noștri.

Serbarea Câmpenească este astfel reprogramată pentru data de 25 mai, în aceeași locație, în Golful de pe Malul Stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră, a transmis Mariana Gâju. 

Ne adresăm pe această cale și agenților economici pe care-i rugăm să rămână alături de noi în slujba locuitorilor comunei Cumpăna și a prietenilor acestora.


Citește și:

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii