Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding O nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări” la Școala Gimnazială nr. 22 I.C.Brătianu Constanța (FOTO)

ro

14 Feb, 2024 10:54 570 Marime text

O nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări” se desfășoară la Școala Gimnazială nr. 22 I.C.Brătianu

Polaris M Holding, Primăria Municipiului Constanța și Școala Gimnazială nr. 22 I.C. Brătianu au lansat marți, 13 februarie, o nouă ediție a proiectului ”10 cu Felicitări pentru colectarea separată”.

Ieri dimineață, începând cu ora 09:40, curtea Școlii Nr. 22 "IC Brătianu" s-a transformat într-un loc plin de energie și entuziasm. Elevii care urmau să participe la concurs au sosit, dornici să învețe cum să colecteze deșeurile separat și să ia parte la această competiție. Alături de elevi a fost și un reprezentat Polaris care le-a oferit elevilor informații despre modalitățile corecte de colectare și despre funcționarea ecoinsulei. La finalul prezentării, elevilor li s-au oferite flyere pentru a înțelege mai bine procesul reciclării.

Competiția se va desfășura în perioada 13 – 23 februarie, între 12 clase primare. Clasa care va strânge cele mai multe deșeuri reciclabile va fi recompensată cu o excursie la Destiny Park, oferită de Polaris, au transnis reprezentanții Polaris. 

Fiecare clasă va depune în ecoinsulă, deșeuri reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal. Ecoinsula cântărește deșeurile și recunoaște clasa care a făcut depunerea prin scanarea unui card cu cod QR.

Scopul acestui concurs este de a promova conștientizarea și implicarea în colectarea separată nu doar în rândul elevilor, ci și al părinților. Prin această implicare extinsă, ne propunem să creăm un impact pozitiv asupra comunității noastre și să cultivăm o cultură durabilă și responsabilă față de mediu.
După încheierea concursului, ecoinsula va fi mutată la Școala Gimnazială Nr. 16 “Marin Ionescu Dobrogianu”.


Citește și:

ConstanțaCine sunt câștigătorii concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată” organizat de Polaris (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii