Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție șoferi! Sunt restricții de trafic rutier pe străzile Răscoala din 1907 și Atelierelor!

ro

20 Oct, 2023 11:12 952 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaDupă finalizarea lucrărilor de reabilitare a carosabilului pe strada I.G. Duca, utilajele de asfaltare se vor muta pe strada Răscoalei din 1907, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total în această noapte, între orele 22:00-06:00.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, tot în această noapte, se va decoperta zona carosabilă pe strada Atelierelor, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand. Lucrările se vor desfășura cu același regim de restricții de trafic rutier, în intervalul orar 22:00-06:00.

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Atenție șoferi! Trei străzi din centrul municipiului Constanța vor fi de luni cu sens unic. Cum se va circula în zonă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii