Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Școala Generală nr. 22 „I.C. Brătianu“, reabilitată energetic

ro

04 Mar, 2024 17:00 895 Marime text
  •  Pentru implementarea proiectului care vizează creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Generală nr. 22 - I.C. Brătianu a fost emisă o autorizație de construire.
  • Anul trecut Primăria Constanța a atribuit, prin negociere directă, contractul provind verificarea tehnică a clădirii școlii gimnaziale nr. 22 „I.C. Brătianu“ societății Energie Urbană Rsgroup din Constanța.
  • Valoarea contractului este de 34.900 de lei fără TVA.
 
Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 179 din 04.03.2024 pentru Proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului - Școala Generală nr. 22 - I.C. Brătianu", inclusiv organizare de șantier. Actul este valabil 24 luni.
 
Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 - Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetic moderată sau aprofundată a clădirilor publice.
 
Contractul de finanțare  nr. 22073 a fost semnat pe data de 22.02.2023. Valoarea totală a proiectului este de 6.536.605,23 lei cu TVA, respectiv 5.492.945,57 lei fără TVA.
 
Obiectivul general al acestui proiect presupune implementarea unui set integrat de măsuri destinate optimizării consumurilor energetice la nivelul clădirii, scăderii nivelului de gaze cu efect de seră şi alinierii la standardele și cerințele de performanță energetică europene.
 
Proiectul "Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Generală nr. 22 - I.C. Brătianu" va fi implementat în perioada 03.03.2023-02.09.2024.

Contractul de verificare tehnică a imobilului, câștigat de Energie Urbană Rsgroup SRL

Reamintim că anul trecut Primăria Constanța a atribuit, prin negociere directă, contractul de verificare tehnică a clădirii Școlii Gimnaziale nr. 22 „I.C. Brătianu“ din municipiu. Valoarea contractului este de 34.900 de lei fără TVA și a revenit societății Energie Urbană Rsgroup din Constanța.

 
 

Despre Energie Urbană Rsgroup SRL

 
Firma, înființată în 2001, are sediul social în Constanța pe strada Miron Costin nr.65 și se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Pentru anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 217.300 de lei, un profit net de 26.636 de lei la un singur angajat, potrivit www.termene.ro.

Ramona Iuliana Savu este asociat unic si administrator. Savu a fost căsătorită cu fostul fotbalist, Adrian Pitu al Farului şi al Stelei și au fost cununați de fostul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală, şi soţia acestuia, Felicia Elena. 
 
Energie Urbană Rsgroup SRL nu este la primul contract câștigat de la Primăria Constanța. La începutul anului, SRL-ul și-a adjudecat serviciul de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona centru - blocurile M1, S5, MK2, MK28 și F1”. Pentru serviciile de consultanță în eficiență energetică, societatea a încasat 57.000 lei fără TVA de la municipalitate.

Totodată, Energie Urbană Rsgroup SRL a mai câștigat și serviciul de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Casa Căsătoriilor" din Constanţa, în valoare de 34.900 lei fără TVA.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentreu redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:

 
Licitatii Constanța. Cine a câștigat contractul de verificare tehnică a proiectului de reabilitare a imobilului școlii I.C. Brătianu din municipiu?

Licitații Constanța. NM Construction Zone SRL vrea să facă verificarea tehnică pentru imobilul școlii Mihail Koiciu din municipiu (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii