Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înalt oficial din conducerea Ministerului Afacerilor Interne trece o treaptă mai jos în ierarhie. Despre cine este vorba

ro

29 Sep, 2018 01:51 4357 Marime text
În Monitorul Oficial al României partea I, numărul 833/28.IX.2018, a fost publicată Decizia primului ministru numărul 265 pentru eliberarea lui Mihai Dan Chirică din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

În acelaşi monitor a fost publicată şi Decizia numărul 266 prin care Chirică este numit în funcţia de subsecretar de stat la acelaşi minister.

Ambele decizii sunt semnate de premierul Vasilica-Viorica Dăncilă şi contrasemnate de secretarul general al Guvernului Toni Greblă.

Potrivit CV-ului postat pe pagina oficială de internet a instituţiei Chirică are gradul de comisar şef de poliţie, era pe acest post din mai 2017 şi coordona relaţia cu Instituţiile Prefectului.

Iar din această poziţie comisarul şef de poliţie Chirică a participat la înscăunarea, în funcţia de prefect al judeţului Constanţa, a lui Dumitru Jeacă, în data de 3 august.   

Mai trebuie spus că până ieri Chirică ocupa locul patru în minister după ministrul de Interne Carmen Daniela Dan şi secretarii de stat Gheorghe Nucu marin şi Raed Arafat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii