Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de Stat Mihai Dan Chirică, pus sub învinuire pentru complicitate la abuz în serviciu. A fost prezent la investirea prefectului Dumitru Jeacă

ro

21 Sep, 2018 13:37 2122 Marime text
Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii din Ministerul Afacerilor Interne, s-a prezentat, vineri, la Parchet, surse judiciare declarând că urmează să fie pus sub învinuire pentru complicitate la abuz în serviciu şi participaţie improprie la purtare abuzivă, scrie stiripesurse.ro.

La Parchet s-a mai prezentat și actualul șef al Jandarmeriei Române. La ieșire, Cătălin Sindile a declarat că procurorii i-au adus la cunoștință calitatea de suspect cu privire la săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în dosarul mitingului din 10 august.

Totodată, s-au prezentat şi Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române şi Laurenţiu Cazan, director Jandarmeriei Bucureşti.

Secretarului de Stat, Comisar șef de poliție, Mihai Dan Chirică, a fost prezent la începutul lunii august la ceremonia de învestire în funcția de Prefect al județului Constanța, a lui Jeacă Dumitru.

Citeşte şi: LIVE text Comisar șef de poliție din cadrul Ministerului de Afaceri Interne, prezent la învestirea noului prefect al județului Constanța (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii