Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest în fața Primăriei Constanța, pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase

ro

18 Mar, 2022 08:39 1737 Marime text
Spitalul de Boli Infecțioase Constanța
  • Un protest va avea loc pe 26 martie începând cu ora 12.00, în fața Primăriei Municipiului Constanța, pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase.
 


Iată anunțul organizatorilor!
 

„În ceasul al doisprezecelea, pe 26 martie la ora 12 haideți să ne vedem în fața Primăriei Municipiului Constanța pentru a cere redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase.

Pacienții constănțeni merită să aibă un spital unde să poată beneficia de tratament de specialitate. Personalul medical specializat merită să poată lucra într-un spital dedicat.


Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța este singurul spital de boli infecțioase din Dobrogea și a fost un vârf de lance pentru gestionarea tuturor epidemiilor din Dobrogea: de gripă (cum a fost cea din 2009), apoi de rujeolă, hepatită, meningite și acum de COVID-19.”
 




Directorul interimar al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, doctorița Claudia Cambrea, i-a informat ieri pe angajații unității medicale pe un grup intern de whattup că s-a indentificat o soluție pentru continuarea detașărilor pentru personalul angajat pe perioadă nedeterminată prin ordin de ministru până pe 7 aprilie a.c.

„Sper să nu avem suprize neplăcute cu acest termen. După expirarea acestuia, am rugămintea ca toți colegii cau au concedii de anul trecut să intre în concediu de odihnă. Dacă nu mai apar alte probleme neprevăzute, este foarte posibil ca începând de luni (n.r. care luni??!) să funcționeze cele 25 de paturi de spitalizare continuă HIV , care au fost cuplate cu compartimentele de HIV acuți copii, adulți și paliativ. (...)" a scris Cambrea

Între timp, Primăria susține că procedura pentru refacerea instalației electrice va fi reluată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii