Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Protest spontan la Oficiul Registrului Comerțului, activitatea cu publicul, suspendată pentru 2 ore!

ro

29 Apr, 2024 12:43 612 Marime text
Foto ilustrativă
 

O acțiune de protest a avut loc astăzi, 29 aprilie 2024, la Oficiul Registrului Comerțului din Constanța, unde activitatea cu publicul a fost suspendată pentru 2 ore, în intervalul orar 09:00 – 11:00.

 

Reprezentanții Biroului Sindical atrag atenția că au participat la acest protest, reclamând atât inechitățile salariale, cât și lipsa de personal. Aceștia atrag atenția că încă de acum două săptămâni au început să-și manifeste nemulțumirea, însă Ministerul Justiției nu a luat nicio măsură.

 

Protestele au început încă de acum două săptămâni, când am intrat în grevă japoneză pentru 3 zile. Săptămâna trecută, am manifestat în fața clădirii Registrului Comerțului, în afara orelor de program, iar vinerea trecută (26 aprilie), am manifestat chiar în fața Ministerului Justiției, împreună cu colegii din București. Am primit doar promisiuni că se va îndrepta situația, însă nimic concret. Așadar, am continuat protestul astăzi. Și vom continua și mâine, în același interval de timp”, a precizat Abibula Memet-Vildal, liderul sindical al angajaților din cadrul ONRC Constanța.

 

Protestele se desfășoară la sediile Registrului Comerțului din București, cât și în mai multe registre din țară, inclusiv în Constanța.


Citește și
Protest la Oficiul Registrului Comerțului Constanța! Ce revendicări au sindicaliștii (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii