Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Madison, restaurant în curtea casei (document)

ro

20 Aug, 2010 00:39 10805 Marime text

cap_2.jpgRestaurantul Madison este situat pe bulevardul Mamaia nr. 96, lângă Spitalul Militar. Dacă treceţi pe acolo, este imposibil să nu observaţi terasa plină de flori. Îţi atrage imediat atenţia. Este de fapt curtea unei case, dar aranjată foarte frumos. Puţine mese, la o distanţă mare una de cealaltă, iar printre ele sunt numai flori. Este o atmosferă foarte relaxantă, iar desenele de pe ziduri te binedispun. Nasol că este foarte aproape de un bulevard foarte circulat şi maşinile te deranjează foarte des. Când se termină căldurile şi terasa va fi închisă, va trebui să intraţi în interior. Aici sunt două saloane mari amenajate foarte elegant. Le şi puteţi închiria pentru petreceri, nunţi şi altele. Doar că este cam întunecat, parcă ar merge ceva mai multă lumină. Servirea cam lasă de dorit.

Madison_2.jpgEste o singură ospătăriţă, care se străduieşte să facă pe plac clienţilor, dar nu prea îi iese. Meniul este adus destul de greu, iar până îţi vine mâncarea, poţi bea fără probleme două cafele. Am aşteptat aproximativ 30 de minute pentru o omletă mixtă. Nu pot înţelege în ce mod a preparat-o de a durat atât. Ironic este faptul că, atât la începutul meniului, cât şi la sfârşit, îşi cer scuze pentru întârziere. Ar fi mult mai bine dacă nu ar întârzia cu comanda, nici nu ar mai trebui să îşi ceară scuze. Preţurile sunt normale pentru un astfel de restaurant. Până în 20 de lei mănânci destul de bine şi este şi gustoasă mâncarea. Într-o altă zi am mâncat pentru prima oară spaghete cu ton şi au fost delicioase. Nici scumpe nu sunt, 15 lei, iar porţia este destul de mărişoară. Este un restaurant bun, perfect pentru a merge seara cu prietenii pentru a mânca ceva şi a vă relaxa. Ziua este destul de cald chiar dacă stai sub acele umbrele mari.

Restaurantul funcţionează pe societatea Ana & Nico Sisters SRL, de care se ocupă Lucian Toancă. El mai este implicat şi în Ageni Serv SRL.

Madison primeşte trei stele. Aş fi acordat mai multe dacă servirea ar fi fost ceva mai bună.

stele_madison.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii