Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:39 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Regulamentul de acces în zona peninsulară a Constanțe a fost anulat. Decizia nu este definitivă

ro

02 Apr, 2020 11:36 2220 Marime text
Tribunalul Constanța a anulat azi hotărârea Consiliului Local nr. 371/27.09.2018 privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanţa! Decizia nu este definitivă!
Astfel, magistrații au admis cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Asociația „Piața Ovidiu” și cererea de chemare în judecată conexă formulată de reclamanta 77&Madison ADK S.R.L., în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Constanța și au admis cererile de intervenție accesorii formulate în sprijinul reclamantei Asociația „Piata Ovidiu” de intervenientii „Tudorache, Stefanovici” Societate civilă de avocați, Dăscălescu & Co S.P.R.L., Doicescu Dragoș Nicolae, Doicescu Violeta Mirela, Maestro S.P.R.L., Cin-Cin S.R.L., Ouzville S.R.L., Popescu Ana-Petruța, Parohia „Sfântul Nicolae Vechi” și Parohia „Sfântul Anton de Padova” (Constanta I), a precizat avocatul reclamanților, Maria Verioti.

„Anulează Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Constanţa nr. 371/27.09.2018, pentru aprobarea regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanţa. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea pentru exercitarea căii de atac urmând a se depune la Tribunalul Constanţa - Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată astăzi, 02.04.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei“, potrivit minutei judecătorești.
 
Reamintim că accesul auto în zona peninsulară a fost restricţionat în luna mai 2019. O lună mai târziu, pe data de 7 iunie, Tribunalul Constanţa a decis suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanţa nr.371/27.09.2018 privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a Municipiului Constanţa până la pronunţarea instanţei de fond.

Ti-a placut articolul?

Comentarii