Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărate oaze de relaxare Se deschid cele mai mari terase din Mamaia! (galerie foto)

ro

23 Apr, 2018 00:00 22886 Marime text
Începând cu 26 aprilie, îşi deschid uşile, în aşteptarea constănţenilor şi a turiştilor, cele două restaurante SABROSO din Mamaia.
 

SABROSO Rex  

 
Situat pe bulevardul Mamaia, zona Rex, lângă hotel Majestic, restaurantul SABROSO Rex este dispus pe un nivel, restaurant şi terasă . Aici veţi găsi o adevărată oază de relaxare, având capacitatea totală de 500 de locuri. Preparatele delicioase, însoţite de o băutură bună, completează experienţa de a lua masa alături de cei dragi. Începând cu 26 aprilie, Sabroso Rex îşi deschide uşile în aşteptarea clienţilor. Telefon rezervări - 0736.615.881.
 

SABROSO Cazino

 
Situată pe bulevardul Mamaia, zona Cazino, lângă scena Piaţetei Cazino, Mamaia, cea de-a treia locaţie SABROSO este dispusă pe un nivel, restaurant şi terasă, cu o capacitate de 450 de locuri. Şi aici, începând cu 26 aprilie, vă puteţi relaxa în compania familiei şi a prietenilor, în decorul natural creat de plantele exotice de pe terasa restaurantului. Telefon rezervări - 0729.440.307.
 
Lideri pe piaţa din Constanţa pe domeniul restaurante , catering şi livrări la domiciliu, prin serviciile impecabile şi diversitatea preparatelor oferite, cele trei restaurante SABROSO sunt gata să satisfacă cele mai rafinate gusturi şi cerinţe.
 
Bucătarii de la cele trei restaurante SABROSO din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia vă aşteaptă cu preparate cu specific internaţional, paste, preparate de vită, de peşte şi fructe de mare, pizza şi deserturi delicioase.
 
SABROSO - Tentaţia bunului gust.
 
Restaurant SABROSO MAMAIA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii