Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 20.06.2022

ro

20 Jun, 2022 14:41 723 Marime text
Nr. 54.260 din 20 Iunie 2022
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
 
Opt persoane prinse în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgeau deșeuri feroase din incinta unei societăți comerciale
 
Opt persoane cu vârste cuprinse între 14 și 44 de ani, toate din municipiul Urziceni, au fost surprinse în flagrant de polițiști ieri, 19 iunie a.c., în timp ce sustrăgeau deșeuri feroase din incinta unei societăți comerciale și le încărcau într-o autoutilitară.
 
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că persoanele încărcaseră în autovehicul cantitatea de 1.120 kg deșeuri feroase, acestea fiind restituite unității economice.
 
Autoutilitara utilizată a fost ridicată și indisponibilizată, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „furt calificat”.
 

 
Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii ialomițeni
 
Efective din cadrul Poliției Municipiului Fetești, au constatat că o unitate economică de pe raza localității oferă spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând însemnele și inscripțiile unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Bunurile în valoare de peste 9.000 de lei au fost ridicate în vederea indisponibilizării, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată cu produse identice ori similare.
 
 
Din activitatea polițiștilor rutieri
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au oprit în trafic, pe DN 21, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.
 
* * *
 
Alți doi bărbați de 46 și 37 de ani, au fost depistați la volanul autoturismelor după ce anterior consumaseră băuturi alcoolice.
 
Aceștia au fost testați cu aparatul Drager ce a indicat valorile de 0,75, respectiv 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși ulterior la cele mai apropiate unități spitalicești în vederea recoltării probelor biologice de sânge.
 
În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale .
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii