Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „Administrația Porturilor Maritime” SA își verifică sistemele de securitate și detecție la incendii. Ce firmă a angajat (DOCUMENT)

ro

17 Mar, 2022 00:00 2293 Marime text
  • Atribuirea a avut loc la data de 11 martie 2022, iar rezultatul final este afișat la data de 14 martie 2022
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, prin care achiziționează serviciul de verificare și întreținere sisteme electronice de securitate și detecție la incendii – clădiri CN APM SA.
 
Atribuirea a avut loc la data de 11 martie 2022, iar rezultatul final este afișat la data de 14 martie 2022. Verificarea şi întreţinerea sistemelor electronice de securitate şi detecţie la incendii pentru: Clădire Gara Maritima; Clădire Terminal Pasageri, Muzeu Port, Statie Tratare Ape Uzate (WWT), Statie Tratare Ape Levigat (LLT), Incinerator Deseuri, Clădire Bursa Nouă, Clădire Bursa Veche, Clădire SSP, Staţie de transformare Port 3, Secţia Construcţii – Ateliere, Secţia Construcţii – Birouri şi Vestiar, Secţia Instalaţii Port Vechi, Clădire Rădăcină Mol 3, Clădire Cămin Poarta 2, Clădire Rădăcină Mol 1S, Cladire Policlinica Port, Cladire Pavilion Graniceri Poarta 6, Cladiri Serviciul Aprovizionare, Cladire sediu SEP, Cladire sediu SNTP, Cladire Poarta 1, Port Mangalia.
 
Valoarea finală a contractului este de 88.939 lei, iar firma câștigătoare este Prosafe Solutions SRL.
 

Prosafe Solutions SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2015, cu sediul social în municipiul Constnața, pe bulevardul Tomis, nr. 257-259. Activitatea principală constă în „Lucrări de instalații electrice”, potrivit codului CAEN. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Vasile Hugeanu și Liviu Pătrașcu, ambii având și calitatea de administratori. În anul 2020, firma a raportat 1 singur salariat, la o cifră de afaceri de 77.743 lei, cu un profit de 26.704 lei. Compania a încheiat 3 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.576,00 lei, toate în județul Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cine se va ocupa de auditul CN „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța? (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii