Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina modernizează portul Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II (DOCUMENT)

ro

27 Apr, 2024 14:38 549 Marime text

 
  •  Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 539.500 lei.

Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina, județul Tulcea, a atribuit un contract privind serviciile de „Studiu geofizic, batimetric, side scan sonar și magnetometric în vederea identificării de structuri antropice cu potențial arheologic din Bazinul maritim AZL Sulina” Modernizarea portului Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II-ETAPA I.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 539.500 lei.
 
Descrierea succintă:
 
Obiectul achiziției consta în Servicii de „Studiu geofizic, batimetric, side scan sonar si magnetometric în vederea identificării de structuri antropice cu potențial arheologic din Bazinul maritim AZL Sulina” din cadrul proiectului: Modernizarea portului Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II-ETAPA I.
 
Scopul achiziției îl reprezintă atribuirea contractului de Servicii de „Studiu geofizic, batimetric, side scan sonar si magnetometric în vederea identificării de structuri antropice cu potențial arheologic din Bazinul maritim AZL Sulina” din cadrul proiectului: Modernizarea portului Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II-ETAPA I.
 
Firma câștigătoare este Marine Research SRL.
 
Despre Marine Research SRL
 
Societatea Marine Research SRL a fost înființată în anul 2010 și are sediul în București, strada Copilului, nr. 6-12 și se ocupă de „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Ionescu Alexandru Dinu.
 
Acesta mai este asociat la Marinareservation.com SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Marine Research SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.455.702 lei, cu o pierdere de 461.693 lei, la 11 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Primăria Murfatlar investește în lucrări de reparații sistem rutier (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii