Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța evaluează parcelele de teren pentru închiriere

ro

11 Apr, 2024 10:40 423 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o licitație publică pentru „Evaluarea parcelelor de teren aparținând domeniului public al statului, a platformelor și a altor active aflate în proprietatea CNAPM SA Constanta, amplasate în Porturile Constanța (zonele Constanța Nord și Sud, Midia, Mangalia, Basarabi) și Tomis, în vederea stabilirii prețului de închiriere".
 
Valoarea estimate a achiziției este 150.000 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 12 aprilie 2024.
 
Oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic va fi determinata prin aplicarea criteriului de selectie "pretul cel mai scazut", ofertat pentru un raport de evaluare pentru servicii de evaluare a parcelelor de teren apartinand domeniului public al statului, a platformelor si a altor active aflate in proprietatea CNAPM SA Constanta, amplasate in Porturile Constanta (zonele Constanta Nord si Sud, Midia, Mangalia, Basarabi) si Tomis, in vederea stabilirii pretului de inchiriere, in conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizitiile sectoriale si care indeplineste toate cerintele caietului de sarcini.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
 Achiziții Constanța CN ACN SA Constanța a contractat servicii de cadastru
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii