Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

ro

13 Apr, 2024 16:13 489 Marime text
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 17 aprilie 2024, ora 23.30.

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a anunțat, pe licitatiapublica.ro, că intenționează să încheie un contract pentru efectuarea lucrărilor de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime, sistemul fiind de cumpărare directă.


Data limită pentru depunere ofertă este 17 aprilie 2024, ora 23.30, iar valoarea estimată se ridică la suma de 75.000 lei.


Obiectul caietului de sarcini îl constituie efectuarea lucrărilor de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime, în conformitate cu Normele Tehnice pentru ignifugarea produselor și a materialelor combustibile din lemn și textile utilizate în construcții conform cerințelor prezentate în caietul de sarcini nr. 14978/29.03.2024. Durata contractului este de două luni calendaristice.


Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție „prețul cel mai scăzut“ ofertat pentru lucrările de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale și care îndeplinește toate cerințele caietului de sarcini.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Licitații Constanța
CNAPMC SA, achiziție de motorină Euro Diesel în regim de scutire de la plata accizelor (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii