Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul e astăzi, la Ovidiu FC Viitorul vrea să-şi ia revanşa în faţa echipei Poli Timişoara

ro

25 Feb, 2017 00:00 1890 Marime text
Liderul Ligii 1 la fotbal, FC Viitorul, susţine, astăzi, partida din penultima etapă a sezonului regulat, întâlnind, la Ovidiu, Poli Timişoara, formaţie din subsolul clasamentului.
 
Partida a fost programată de la ora 15.00, pe arena principală a Academiei Hagi. Calificată deja în play-off, FC Viitorul conduce clasamentul cu trei puncte avans (48 - 45) în faţa celei de-a doua clasate, Steaua, dar, în etapa trecută, jucătorii lui Gică Hagi au înregistrat, în deplasare cu Astra (campioana en-titre), prima înfrângere după opt etape de invincibilitate, în care dobrogenii bifaseră un egal şi şapte victorii consecutive. De cealaltă parte, Poli Timişoara a acumulat până acum doar 13 puncte, însă, în tur, a reuşit să învingă Viitorul, scor 1-0.
 
„Este un meci important pentru noi, pe care trebuie să-l câştigăm. Din ce am văzut, Poli stă foarte bine în teren şi pleacă bine pe contraatac. Ştim acest lucru, ne-au învins la Timişoara. Sperăm să facem un joc foarte bun, pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Poli e o echipă incomodă. Are doi - trei jucători de viteză, care interpretează foarte bine contraatacul. Ne-au surprins puţin în meciurile jucate cu ei. Sperăm ca mâine (n.r. astăzi), să nu repetăm greşelile de la Timişoara şi să ne facem jocul nostru obişnuit. Va fi greu la începutul meciului, pentru că se organizează bine, iar în faţa joacă în viteză. Sperăm să-i blocăm însă, iar noi să avem o evoluţie ofensivă foarte bună, să desfacem sistemul defensiv advers şi să înscriem. Am trecut peste înfrângerea cu Astra, ne gândim acum la Poli. Jucăm acasă, trebuie să înscriem şi să câştigăm. Acest joc este important pentru moralul nostru. Vrem să rămânem pe primul loc al clasamentului, dar totul se va decide în play-off“, a declarat mijlocaşul FC Viitorul Florin Purece.

Astăzi, se deschid două case de bilete

Biletele de intrare la partida cu formaţia bănăţeană sunt disponibile prin reţeaua Eventim şi în magazinele partenere. Tichetele au următoarele preţuri: tribuna 0 - 40 de lei, tribuna I - 30 de lei, tribuna a II-a - 20 de lei, peluze - 10 lei. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Până în ziua meciului, nu s-au comercializat bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii pot achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central unde se joacă partida, în intervalul orar 12.00 - 16.00.

„Ne-au pus probleme mereu“

„Timişoara are jucători cu experienţă şi un antrenor cu multe meciuri în Liga 1. Mereu ne-au pus probleme în acest sezon, dar mâine (n.r. astăzi), având în vedere că jucăm şi acasă, sperăm să ne impunem. În acest meci, rolul hotărâtor nu îi revine neapărat atacului, trebuie să avem un joc colectiv. Nu contează cine marchează, au înscris şi fundaşii de multe ori. Sperăm să vină mai mulţi spectatori ca până acum, chiar dacă în ziua meciului s-a anunţat ploaie. În această săptămână, am încercat să ne acomodăm cu ora de start, pregătindu-ne de la 15.00“, a declarat şi fundaşul Robert Horodogea, care speră ca, în play-off, FC Viitorul să reuşească să învingă Steaua.
 
„Nu avem un obiectiv anume în continuare, vedem unde ne vom clasa la final. Având în vedere că Steaua are un lot mult mai valoros decât al nostru, e normal să fie creditată cu prima şansă la câştigarea campionatului. Ne dorim foarte mult să învingem Steaua în play-off. Să sperăm că ne vom lupta până în ultima clipă cu ei acolo sus. Nu contează cu cine jucăm în play-off, încercăm să câştigăm fiecare meci“, a punctat Hodorogea.

Transport pentru fanii din Constanţa şi Năvodari

Începând cu meciul de astăzi, FC Viitorul va asigura transport către stadionul central şi suporterilor din Năvodari. Astfel, toţi fanii Viitorului din Năvodari care nu au mijloc de transport personal şi doresc să asiste la confruntarea cu Poli Timişoara sunt aşteptaţi sâmbătă, în Centru (zona Troiţă), unde, la ora 14.00, va pleca un autocar spre Ovidiu. De asemenea, FC Viitorul va continua să asigure transport spre stadionul de la Academia Hagi şi suporterilor din Constanţa, sâmbătă, la ora 14.00, un autocar urmând să plece de la Palatul Copiilor spre stadionul Central. Returul suporterilor din Constanţa şi Năvodari va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii