Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

ro

28 May, 2023 14:25 4216 Marime text


Unul dintre puștii minune cu care Farul Constanța, noua campioană a României, a făcut diferența în sezonul 2022/2023 al Superligii, Adrian Mazilu (17 ani), a fost copil de mingi la meciul care a adus pe litoral precedentul titlu de campioană, FC Viitorul - CFR Cluj 1-0, în 2017.

Atacantul de acum, cu goluri marcate și evoluții excelente pentru Farul în Superligă, avea pe atunci 11 ani, iar o imagine îl arată în urmă cu șase ani alături de unul dintre campionii cu FC Viitorul, Dragoș Nedelcu.

Acesta a ieșit campion și cu Farul, la performanța de acum cei doi fiind coechipieri!     

Bucuria a fost de nedescris, iar pe gazon, după ce a devenit campion, Adrian Mazilu a făcut o poză și cu tatăl său, Nelu Mazilu, și fratele său, Alin Mazilu.

E cel mai important trofeu al meu de până acum din carieră. Sunt foarte fericit, pentru că am reușit să dăm totul pe teren cu FCSB și să întoarcem scorul. Este un vis împlinit, muncim să avem trofee și la seniori. Nu pot descrie în cuvinte ce simt! Farul a avut un parcurs extraordinar pe tot parcursul sezonului, a spus Adrian Mazilu, după ce echipa de pe litoral a devenit campioană, învingând cu 3-2 FCSB la Ovidiu.


Familia s-a bucurat foarte mult pentru mine, pentru că sunt încă un copil și am reușit să câștig un titlu important în carieră. Eu mi-am făcut treaba, colegii m-au ajutat și mi-au dat încredere. În atac, ne-am înțeles toți trei bine și ne-am ajutat unul pe altul să marcăm. Acum, se vorbește că sunt dorit în străinătate, dar eu nu am vorbit nimic, nu știu. Despre o eventală plecare acum, trebuie să vorbesc și cu familia și să aleg varianta cea mai bună. Când va fi, eu îmi doresc  să ajung în Premier League, a spus Adrian Mazilu, înaintea meciului CFR Cluj - Farul, de diseară.


Sursa foto: colaj - Facebook (Nelu Mazilu), 2 - Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii