Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?

ro

27 Jun, 2022 00:00 2428 Marime text

 
  • Anul trecut, brandul Farul Constanța a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, iar „marinarii“ au ocupat locul cinci în campionat.
 
În ediția 2021/2022 a Ligii 1, prima după unirea dintre FC Viitorul și FC Farul, care a readus brandul Farul Constanța pe prima scenă a fotbalului românesc, echipa de pe litoral a reușit să se califice în play-off, ocupând la final locul cinci.
 
Pentru noua stagiune, obiectivul „marinarilor“ vizează o clasare mai bună în campionat. În ce privește lotul de jucători pentru noul sezon, până duminică, 26 iunie, fuseseră achiziționați 11 fotbaliști și plecaseră șase din lotul din campionatul trecut.      
 
Au venit: Jeremy Corinus (fundaș central), Ayrton Mboko (fundaș dreapta), Romario Benzar (fundaș dreapta), Gabriel Torje (mijlocaș dreapta), Kevin Doukoure (mijlocaș central), Alexandru Buzbuchi (portar), Vlad Morar (atacant), Dragoș Nedelcu (mijlocaș central), Robert Ion (mijlocaș ofensiv), Mihai Popescu (fundaș central) și David Kiki (fundaș stânga).
 
Au plecat: Florin Purece (mijlocaș), Michael Omoh (mijlocaș) Andrei Ciobanu (mijlocaș), Laurențiu Brănescu (portar), Jefte Betancor (atacant, golgeterul echipei și al doilea „tunar“ al campionatului, în sezonul trecut, cu 16 goluri) și Bradley de Nooijer (fundaș stânga), Ciobanu fiind transferat de Rapid București, Jefte de CFR Cluj și Nooijer de ȚSKA Sofia.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța
A plecat Bradley de Nooijer și a venit David Kiki (VIDEO)

 
Farul Constanța
Mihai Popescu - „O vom lua meci cu meci și, adunând puncte, cu siguranță vom fi în play-off“


Farul Constanța
Student la ASE. Robert Ion, fotbalistul pasionat de matematică. „Fiecare secundă contează“ (VIDEO)

 
Farul Constanța
Prezentarea noilor achiziții. „Marinarii“, primul antrenament din perioada de pregătire (GALERIE FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii