Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ultimele cinci meciuri din Liga 1, n-au câştigat şi n-au marcat FC Viitorul joacă duminică la Ovidiu cu CSU Craiova

ro

19 Aug, 2017 00:00 1748 Marime text
La trei zile după ce a jucat în turul play-off-ului Europa League, pierzând cu 1-3 la Ovidiu în faţa campioanei Austriei, FC Salzburg, FC Viitorul, campioana României, susţine un nou meci oficial pe teren propriu.
 
Duminică, 20 august, de la ora 18.30, terenul central al bazei Academiei Hagi va găzdui confruntarea cu CSU Craiova, din etapa a şaptea a Ligii 1. Aflată în suferinţă în acest început de sezon, FC Viitorul a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor şi este la un pas de a părăsi şi Europa League înainte de grupe.
 
Nici în campionat lucrurile nu merg cum trebuie, echipa lui Hagi aflându-se după şapte etape doar pe locul 11, cu cinci puncte, după o victorie, două egaluri şi trei înfrângeri, golaveraj 3-4. În plus, în ultimele cinci partide din Liga 1, FC Viitorul nu a câştigat (înregistrând trei înfrângeri şi două egaluri) şi nu a marcat! De cealaltă parte, neînvinsă până acum, CSU Craiova ocupa ieri, înaintea partidei Astra Giurgiu - CSM Iaşi, locul trei în clasament, cu 12 puncte, având trei victorii şi trei egaluri în şase partide (golaveraj 7-3).
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii