Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arsene Olivia Ruxandra s-a retras din calitatea de asociat al Planara Building Works SRL! Arsene Alexandru Felix, unicul asociat

ro

02 May, 2024 11:58 429 Marime text
 
 
Schimbări în Planara Building Works SRL, cu sediul în Constanța

Arsene Olivia Ruxandra s-a retras din calitatea de asociat al societăţii Planara Building Works SRL!
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2145 din data de 29 aprilie 2024.
 
Conform sursei, Arsene Olivia Ruxandra şi Arsene Alexandru-Felix, în calitate de asociaţi ai societăţii Planara Building Works SRL, au hotărât:
 
(1) Retragerea din calitatea de asociat a Oliviei-Ruxandra Arsene şi cesionarea la valoarea nominală, în baza art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990, actualizată, a unui număr de 20 părţi sociale, în valoare totală de 200 lei, către asociatul Arsene Alexandru-Felix.
 
Art. 2. În urma cesiunii, capitalul social în valoare de 400 lei, împărţit în 40 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, va aparţine în totalitate asociatului unic arsene alexandru-felix; cota de participare la profit şi pierderi va fi de 100%.
 
„Art. 3. Eu, cedentul Arsene Olivia-Ruxandra, transmit, iar eu, cesionarul Arsene Alexandru- Felix, preiau, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control“, se mai arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.
 
În continuare, s-a mai decis numirea în funcţia de administrator a asociatului Arsene Alexandru Felix, pe o perioadă de 60 ani cu puteri depline de administrare şi reprezentare.
 
Administratorii îşi exercită puterile împreună sau separat.
 
Mandatul administratorului Arsene Olivia-Ruxandra se va exercita pe o perioadă de 60 ani cu puteri depline de administrare şi reprezentare.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 2 mai 2024, SC Planara Building Works SRL se ocupă de activități de arhitectură, are sediul în Constanța, iar pentru anul 2022 a declarat o cifră de afaceri netă de 62.700 de lei și o pierdere netă de 138.383 de lei.  
 
Potrivit Termene.ro, Arsene Olivia - Ruxandra apare în Silver Serv Plus SRL.  
 
Asta în timp ce Arsene Alexandru Felix mai apare în Kalinia Proiect SRL și în Silver Serv Plus SRL.
 
Kalinia Proiect SRL se ocupă de activități de arhitectură, are sediul în Constanța, și este controlată de asociații Arsene Alexandru Felix și de Toma Ionuț, fostul arhitect șef al Constanței.  
 
Pentru anul 2022,  Kalinia Proiect a declarat o cifră de afaceri netă de 183.416 de lei și o pierdere netă de 267.789 de lei.
 
În luna noiembrie 2021, Ionuţ Toma a fost audiat, în noiembrie 2021, la Tribunalul Constanța, în dosarul terenurilor din Portul Tomis, cauză în care Decebal Făgădău, fostul edil al municipiului Constanța, și Marcela Enache, (fostul secretar general al municipiului, din cadrul Consiliului Local Constanţa), au fost trimiși în judecată de procurorii DNA.  
 
Ionuţ Toma, fostul arhitect-şef al Constanţei, audiat în dosarul lui Decebal Făgădău - „Nu am avut nicio implicare în procesul de achiziție a celor trei terenuri!“
 
Prezentul dosar a a fost soluționat în primă instanță de judecătorul Gabriel Mustaţă, pe când era la Tribunalul Constanța, în prezent magistrat al Curții de Apel Constanța, prin achitarea celor doi inculpați (Decebal Făgădău și Marcela Enache, fostul secretar general al municipiului, din cadrul Consiliului Local Constanţa), pe motiv că faptele imputate de procurori nu sunt prevăzute de legea penală.
 
Decizia tribunalului a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Procesul s-a terminat!
Iată când va afla Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, decizia finală în dosarul terenurilor din Portul Tomis

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Ionuţ Toma, fostul arhitect-şef al Constanţei, audiat în dosarul lui Decebal Făgădău - „Nu am avut nicio implicare în procesul de achiziție a celor trei terenuri!“
 
Lângă hotel Scandinavia
Iulia Bratu, parteneră de afaceri cu Mihaela Elvira Gherasim Tănase, clădeşte 14 apartamente (document)

 
Firme Constanța
Noul administrator al societății ML Greencherry SRL este Cristian Chivu

 
Pavit SRL din Călărași și-a deschis un punct de lucru în județul Constanța
   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii