Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Nicholas Suflaru, campion național cu FC Viitorul, cooptat în Astecos Comtour SRL

ro

01 May, 2024 11:34 737 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
  • Firma Astecos Comtour SRL a fost înființată în anul 2015, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2102 din data de 25 aprilie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 1 / 2024 a societății Astecos Comtour SRL, cu sediul social în municipiul Constanța.
 
Costel Suflaru și Theo Suflaru, asociații din firmă la data hotărării, au hotărât:
 
- Durata de funcţionare a societăţii este nedeterminată;
 
- Se cooptează în societate Nicholas Suflaru, născut și domiciliat în municipiul Constanța; 
 
- Costel Suflaru cesionează, la valoare nominală, 8 p.s., 80 lei, către Nicholas Suflaru;
 
- Capitalul social total al societăţii de 200 lei, aport în numerar, împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială este deţinut de către asociaţi astfel:
 
-Theo Suflaru, aport în numerar la capitalul social, 50%, reprezentând un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 100 lei, participare la beneficii 50% şi participare la pierderi 50%;
 
- Costel Suflaru, aport în numerar la capitalul social, 10%, reprezentând un număr de 2 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 20 lei, participare la beneficii 10% şi participare la pierderi 10%;
 
- Nicholas Suflaru, aport în numerar la capitalul social, 40%, reprezentând un număr de 8 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 80 lei, participare la beneficii 40% şi participare la pierderi 40%;
 
- Costel Suflaru, cedentul, ce a primit suma de 80 lei, contravaloarea celor 8 părţi sociale cesionate, transmite, iar Nicholas Suflaru, cesionarul, preia împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
- Cesiunea s-a făcut conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, modificată şi republicată.
 
- Se retrage Costel Suflaru din funcţia de administrator şi se numeşte Nicholas Suflaru în funcţia de administrator cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii pe o perioadă de 80 de ani. Administrarea societăţii este făcută de Theo Suflaru şi Nicholas Suflaru cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, exercitate împreună sau separat, pe o perioadă de 80 de ani.
 
Hotărârea a fost întocmită şi semnată pe 18 martie 2024..
 
Fost junior în Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ (în generația 1999), Nicholas Suflaru (24 de ani) este, printre altele, campion national de juniori cu FC Viitorul.
 
Despre Astecos Comtour SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 29 aprilie 2024, firma Astecos Comtour SRL a fost înființată în anul 2015, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare“.
 
Asociați în Astecos Comtour SRL sunt Theo Suflaru (cu 50%), Nicholas Suflaru (cu 40%) și Costel Suflaru (cu 10%). Costel și Theo Suflaru mai apar în Nascu SRL.
 
În 2022, Astecos Comtour SRL a avut o cifră de afaceri de 639.557 lei, un profit de 60.707 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.

Platforma termene.ro informează că Astecos Comtour SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate – licitații publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 25 aprilie 2024).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:
 
Firme Constanța
Schimbare în Maximmo Development SRL. Legătura societății cu fostul fotbalist Dennis Șerban
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii