Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Schimbări în firma Magnum Betting SRL. Punct de lucru deschis și în Corbu

ro

02 May, 2024 12:07 517 Marime text
 

 
  • Magnum Betting SRL a fost înființată în anul 2019, sediul social este în municipiul Constanța, iar domeniul de activitate principal este „Activități de jocuri de noroc și pariuri“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2.048, din data de 24 aprilie 2024, a fost publicată decizia nr. 5/15.03.2024, prin care firma Magnum Games SRL a luat decizii, în calitate de asociat, în ce privește societatea Magnum Betting SRL.
 
Potrivit sursei citate, Magnum Games SRL (reprezentată de administrator Alexandru Olea) a hotărât: schimbarea sediului social, la o adresă din Constanța; actualizarea datelor de identificare ale administratorului Alexandru Olea, cetățean român, născut și domiciliat în municipiul Constanța; deschiderea următoarelor puncte de lucru: în Timișoara (județul Timiș), în Corbu (județul Constanța) și în Târgu Jiu (județul Gorj).
 
Despre Magnum Betting SRL
 
Potrivit Recom, platformă consultată joi, 2 mai 2024, Magnum Betting SRL a fost înființată în anul 2019, sediul social este în municipiul Constanța, iar domeniul de activitate principal este „Activități de jocuri de noroc și pariuri“.
 
În 2022, Magnum Betting SRL a avut o cifră de afaceri netă de 5.946.995 lei, o pierdere netă de 1.335.036 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 5.
 
Asociați persoane juridice în Magnum Betting SRL sunt firmele Aol First Holding SRL (cotă de participare la beneficii și pierderi: 99% / 99%) și Magnum Games SRL (cotă de participare la beneficii și pierderi: 1% / 1%). Calitatea de administrator este îndeplinită de Alexandru Olea.
 
Platforma termene.ro informează și că Magnum Betting SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate – licitații publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 1 mai 2024).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Firme Constanța
Auditor financiar nou la Magnum Games SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii