Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanța decide săptămâna viitoare cine îl înlocuiește pe Daniel Gigi Tatu în Consiliul Local Municipal Constanța!

ro

02 May, 2024 11:51 431 Marime text


Primăria Constanța a înregistrat la finalul lunii aprilie a.c.,pe rolul secției civile de la Judecătoria Constanța dosarul cu număr unic 12936/212/2024 prin care solicită instanței să ia act de încetarea mandatului unui consilier local.

Solicitarea vine după demisia lui Daniel Gigi Tatu, fost consilier local PNL în Consiliul Local Constanța. În ședința de CLM de la finalul lunii aprilie a.c., aleșii locali au luat act de constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului acestuia și prin urmare de vacantarea locului de consilier local.

În locul lui Tatu, în ultima parte a mandatului Consiliului Local Municipal Constanța va prelua mandatul de consilie un supleant pe lista PNL municipiul Constanța care va fi desemnat după perioada sărbătorilor, potrivit președintelui organizației municipale, senatorul Septimiu Bouceanu.

Daniel Gigi Tatu este nașul de cununie al fiicei lui Gabriel Comănescu, unul dintre principalii susținători ai lui Vergil Chițac în campaniile electorale din 2016 și 2020.

Imediat după demisia din Consiliu și din PNL, Daniel Gigi Tatu s-a înscris în PSD și candidează acum pe lista de consilieri județeni a formațiunii social-democrate.

Citește și:

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii