Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antoanela Manac participă la Cupa Mondială „Ana Mega, cea mai bună sportivă a SuperLigii de triatlon” (galerie foto)

ro

07 Jul, 2016 00:00 2908 Marime text


Succese constănţene la ediţia a patra a triatlonului de la Braşov, Herbalife TriChallenge Brașov 2016, unde sportivii de la Atena Sport Club (gruparea patronată de medaliatul olimpic la nataţie Răzvan Florea) s-au numărat printre câştigători. Ana Mega s-a impus în a doua etapă a circuitului RTS, iar ştafeta Tyr s-a clasat pe locul întâi, atât la categorie, cât şi la general.
 

„Tot la proba olimpică, dar la feminin, sportiva de la Atena Constanţa Ana Mega a confirmat forma bună arătată în etapa întâi, de la Venus, câştigând concursul în faţa contracandidatelor Koncz Monika (Harghita Triathlon), Ştefania Ion (CSA Steaua) şi Irimia Raluca (CSM Cluj)“, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Triatlon.

 
„Ştafeta Tyr Team, cu Antoanela Manac la înot și alergare și cu mine la bicicletă, a fost câștigătoare la general și la categorie. Un antrenament bun pentru sportiva noastră înainte de Cupa Mondială de la Tiszaujvaros. De asemenea, Ana Mega confirmă că este cea mai bună sportivă a SuperLigii feminine de triatlon și câștigă și a doua etapă din cadrul circuitului RTS“, a arătat antrenorul Filip Grigorescu. Antoanela Manac este la Tg. Mureş, iar astăzi va pleca la Cupa Mondială. „În Ungaria, nivelul este uriaș, iar o calificare în finală ar fi un succes teribil. De aceea am preferat să o odihnesc, pe cât posibil la Braşov pe Antoanela“, a mai spus Filip Grigorescu.
   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii