Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatlon Constănțeanca Antoanela Manac încheie sezonul pe locul 82 în lume, atingând obiectivul impus de COSR

ro

23 Dec, 2022 09:32 1628 Marime text


Campioana constănțeană de la triathlon Antoanela Manac a avut două noi evoluții reușite la întreceri internaționale, ocupând, după locul șase la Cupa Asiatica de la Ipoh (Malaezia), și poziția a cincea la Cupa Continentală de la Manama (Bahrain).

Punctele acumulate au ajutat-o pe Antoanela să încheie sezonul 2022 pe locul 82 în World Ranking, atingând obiectivul impus de Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru anul în curs, top 100.   

În aceeați situație se găsește și Felix Duchampt, pe care finele anului îl găsește pe locul 93 World Ranking si 84 Olympic Ranking, după un sezon foarte dificil, din pricina accidentării la tendonul lui Ahile. 

Ambii sportivi sunt eligibili pentru a continua cursa de calificare la JO Paris și au atins obiectivul de top 100 World Ranking impus de Comitetul Olimpic și Sportiv Român până la sfârșitul sezonului 2022, pentru a continua campania de calificare. Felicitări celor doi sportivi!, este mesajul Federației Române de Triatlon.


Sursa foto: Facebook (Antoanela Manac)

Citește și:


Triatlon
Antoanela Manac, pe locul șase la Cupa Asiatică din Malaezia. Constănțeanca se menține în top 100 mondial (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii