Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amical pe litoral Echipa Tomitanii Constanța a condus la pauză Naționala Under-20 a României (galerie foto)

ro

07 Dec, 2017 00:00 3335 Marime text
Formația de rugby Tomitanii Constanța a încheiat seria meciurilor din acest an, ieri, cu o partidă amicală contra echipei naționale de până în 20 de ani a României. Confruntarea a fost găzduită de stadionul „Mihai Naca“ din Constanța și s-a încheiat la egalitate, 12-12, după ce Tomitanii au condus la pauză cu 7-0. 
 
Pentru constănțeni au marcat Părălește, Zaharia (câte un eseu) și Burlacu (o transformare). Primul „15“ al Tomitanilor a fost: Victor Galanton, Flavian Cuprian, Bogdan Sasu, Teodor Andrei, Mihai Tăbuș, Robert Tănase, Cristi Boboc, Jean Don, Andrei Homiuc, Dragoș Burlacu, Ionuț Coman, Johnny Sola, Ștefan Cucoș, Ionuț Vătafu și Adrian Părălește. Rezerve: Popa, Zaharia, Andrei Drelciuc, Gino Daniș, Ștefan Ștefăroi, Ion Cotiujanu, Alexandru Afloare și George Tătăruș, un rugbyst de la Timișoara, aflat în probe.
 
Aflată pe locul întâi în Divizia Națională de seniori, echipa de pe litoral (nou promovată) este pregătită de Cristian Cojocaru, care a remarcat utilitatea confruntării de ei. „A fost o partidă reușită. Am folosit toți jucătorii. N-am evoluat la rezultat, ci pentru spectacolul rugbystic. Dacă Federația va mai dori să programeze meciuri cu noi, vom răspunde mereu pozitiv, cu plăcere“, a declarat Cristian Cojocaru.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii