Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul test - alegerile parlamentare Fuziune încheiată - PMP are preşedinţi interimari în tot judeţul!

ro

08 Aug, 2016 00:00 4098 Marime text
 

Colegiul Executiv Judeţean al Partidului Mişcarea Populară a consemnat finalizarea procesului de fuziune dintre PMP şi defunctul UNPR la nivelul judeţului Constanţa. Mai exact, au fost stabilite conducerile organizaţiilor comunale, municipale şi orăşeneşti, norma de reprezentare de 2/3 fiind net superioară PMP-iştilor tradiţionali, în timp ce foştii progresişti au lideri în 1/3 din organizaţii, după cum ne-a precizat preşedintele organizaţiei judeţene, Claudiu Palaz.
 
Acesta a adăugat că, până la sfârşitul lunii august, toţi liderii interimari desemnaţi au termen pentru constituirea sau completarea birourilor din teritoriu. Totodată, membrii PMP din aceste organisme de conducere au responsabilitatea coordonării activităţii politice după ce fiecare localitate va fi împărţită în zonă de acţiune. Primul test pentru populari în noua formulă va fi reprezentat de alegerile parlamentare, iar în funcţie de implicarea fiecărui responsabil zonal în campania electorală, se vor regăsi sau nu anul viitor în conducerile filialelor, atunci când vor fi aleşi liderii pentru următorii patru ani, conform calendarului fuziunii.
 
Vă reamintim că, în urma fuziunii, Partidul Mişcarea Populară Constanţa a păstrat conducerea filialei judeţene prin preşedintele Claudiu Iorga Palaz, iar prim-vicepreşedinte a fost desemnat, din partea UNPR, Vasile Roşu, fostul consilier local al municipiului Constanţa. Organizaţiile locale ale PMP sau UNPR care au obţinut două mandate de consilier local au desemnat un secretar executiv în noua componenţă CEJ al PMP Constanţa. Organizaţiile locale ale PMP sau UNPR care au obţinut cel puţin trei mandate de consilier local sau funcţia de primar au desemnat un vicepreşedinte în noua componenţă CEJ al PMP Constanţa. Parlamentarul UNPR Marian Vasiliev este vicepreşedinte în noua componenţă CEJ al PMP Constanţa. Cei trei consilieri judeţeni ai PMP au desemnat un vicepreşedinte în noua componenţă CEJ al PMP Constanţa. Preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale PMP Constanţa este  consilierul judeţean Florin Goidea.
 
Tot în cadrul Colegiului Executiv Judeţean a fost abordat şi programul de campanie care urmează să se materializeze în următoarea perioadă. Până în acest moment, popularii nu au fixat un deadline până la care cei care doresc îşi pot depune candidaturile pentru alegerile parlamentare.
 
PMP îşi propune să obţină la alegerile parlamentare din toamnă 15%-20% din voturile românilor, aşa cum a afirmat Traian Băsescu, preşedintele PMP, la Şcoala de Vară a Organizaţiei de Tineret de la Poiana Braşov. Printre priorităţile partidului sunt infrastructura rutieră, feroviară, portuară şi aeroportuară, toate cu bani europeni. A doua prioritate este Sănătatea, iar a treia prioritate este Educaţia.  Popularii ar susţine o încetare a tăierii pădurilor timp de zece ani şi, nu în ultimul rând, justiţia. Justiţia încă nu este o maşinărie bine pusă la punct.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii