Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

ro

16 Apr, 2024 13:02 665 Marime text


Stelian Ion, deputat USR și candidat la Primăria Constanța din partea Alianței Drepta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) vine la ZIUA LIVE.

De ce candidează? Ce vrea să facă Stelian Ion din municipiul Constanța? Cât de mult iubește acest oraș dar și ce soluții are pentru rezolvarea problemelor legate atât de infrastrcutură dar și de educație, sănătate și mediu aflăm miercuri, 17 aprilie, de la ora 15.00.

Vicepreședintele USR și fostul ministru al Justiției, vorbește în interviul de la ZIUA LIVE și despre neîncrederea cetățenilor români în clasa politică.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii