Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă seria alegerilor interne în PNL. Ce s-a întâmplat la Topraisar şi Techirghiol

ro

24 Mar, 2017 11:51 2507 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal (PNL) a demarat, în cursul zilei de ieri, seria alegerilor interne în organizațiile comunale, orășenești și municipale, în perspectiva Comitetului de Coordonare Județean (CCJ) care va avea loc pe 27 aprilie.

Prima organizație locală unde au fost organizate alegeri a fost cea din comuna Topraisar. Liberalii au ales-o în funcția de președinte pe Anișoara Ghiță. În urma centralizării voturilor, Biroul Politic Local al PNL Topraisar are trei vicepreședinți, şi anume Matei Datcu, Iulian Gherghilescu și Nicolae Păun, cinci membri și un trezorier.

Confom unui comunicat PNL, tot ieri, au fost organizate alegeri și în PNL Techirghiol, acolo unde liberalii l-au reconfirmat în funcția de președinte pe actualul primar Iulian Soceanu. În urma centralizării voturilor, Biroul Politic al PNL Techirghiol este format din opt vicepreședinți – Doina Babanica, Guler Amet, Adrian Teodor Picoiu, Stere Guteanu, Florin Zisu, Dan Bogoi, Edvin Abdula și Mihai Irofte - nouă membri și un trezorier.

Alegerile în teritoriu continuă şi astăzi în organizațiile PNL din Lumina și Ovidiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii