Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

ro

22 Apr, 2024 15:07 950 Marime text


 Florin Mitroi este candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța.

După 20 de ani de administrație publică, liberalul mărturisește că a învățat că nu poți face promisiuni fără acoperire.

Florin Mitroi a vorbit la ZIUA LIVE, despre candidatura sa, dar și despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța, și evident, despre echipă, fiindcă de unul singur nimeni nu poate să reușească în niciun domeniu.

Interviul integral poate fi urmărit în VIDEO de mai jos:

În debutul interviului, Mitroi vorbește despre decizia de a candida la CJ Constanța.

Atât la decizia partidului, a colegilor mei primari cât și a oamenilor din județ care m-au tot sunat și mi-au spus, m-au rugat să candidez. Au speranța că va ajunge cineva și la ei în localități să le facă treabă.

Mitroi vede această candidatură ca pe o responsabilitate. 

Candidatura mea la această funcție nu o văd o oportunitate, ci ca pe o responsabilitate. Mi-am lăsat un confort și am intrat în această cursă, eu zic să fiu învingător.
 

Pe Mitroi îl reocomandă faptele, nu vorbele. Eu fac politica cetățeanului. Cred că pot face politica cetățeanului la nivel de județ. Voi schimba lucrurile din temelie! Nu vin pentru bani, nu vin pentru funcție! Nu mă voi schimba niciodată! 

 
 Eu am fost căutat în mare parte de politicieni de la diferite partide. Noi la primari suntem o minge de ping-pong pentru ei.

Acesta evidențiază faptul că a fost mereu aproape de oameni, atât în momente de bucurie, cât și în cele de tristețe. 

Am stat de vorbă și cu bogatul și cu săracul. Am plâns, am râs cu oamenii, am fost om între oameni la Valu. Fiecare dintre noi avem o problema mai mică sau mai mare. Este normal să asculți oamenii, să nu te crezi Dumnezeu pe pământ. Eu știu să îmi fac o echipă, sunt un om autoritar, a mai punctat Florin Mitroi. 

Mitroi a vorbit despre lipsurile județului dar și despre transporturi. 

Sunt probleme la nivel de sănătate, de transporturi la nivel de județ, spune candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța.

 „Sunt în funcție pentru cetățeni

Am fost la Comana și m-au rugat oamenii să îi ajut cu un puț. Le-am promis că le voi trimite un om ca să verifice despre ce este vorba. Așa sunt eu, așa lucrez. Sunt în funcție pentru cetățeni.

Vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris!

Am mers acolo și n-am crezut, m am închinat...saci plini de gunoi, moloz. Primul lucru ce trebuie făcut e curățenie, vopsit gardul. Vor fi programe, proiecte. E bine să dai drumul ca oamenii să vină, să se poată așeza pe o băncuță.

Îl aduc la viață! Vreau ca oamenii să trăiască în mijlocul Constanței, frumos!

Mitroi punctează și situația școlilor speciale din subordinea CJ.

În Valu am făcut două școli de la 0. Facem un liceu, un complex sportiv.

Se pot face multe lucruri frumoase!

 „Orice problemă a unui om încerc să o rezolv“- îi asigură Mitroi pe cetățeni

Vom face tot ceea ce se poate face pentru toți cetățenii acestui județ! Pentru toți!  

Dacă discutăm de transport, cultură, de orice, aș fi putut veni cu un portbagaj plin de proiecte. Nu funcționez așa. 

Orice problemă a unui om încerc să o rezolv.

Mitroi, despre problema transportului elevilor

Un motiv în plus de a veni să intru, să pot să rezolv problema. Când ajung voi citi contractul, cum s-a câștigat licitația, dacă trebuie suplimentat transportul.

 Nu este normal să scazi nu să crești transportul! Tot ce mă întreabă cetățeanul cunosc, vreau să îmi fac o campanie curată.  

Voi fi un prieten și al primarul. Voi face lucruri pentru oameni- a mai punctat Mitroi la ZIUA LIVE. 

Ce va face Mitroi cu ADD-ul?

Când voi ajunge președinte CJ, voi verifica. Trebuie să ai un corp de control, să îți aduca profit. Voi trece pe la toate într-un timp foarte scurt.

Pe ordinea de zi a ședinței CJ a fost reintrodus proiectul privind retragerea Unității Administrativ Teritorială Județul Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. 

Inițiatorul susține în cadrul proiectului faptul că, „în mod repetat, Asociația a refuzat să furnizeze informațiile solicitate cu privire la stadiul de implementare a proiectelor și a situației financiare a asociației, lucru care, ar ridica incertitudini legate de stadiul de implementare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța pentru perioada 2021-2027 dar și că preşedintele Asociației a refuzat să participe la convocările Adunării Generale a Asociaților"

Proiectul este inițiat de președintele CJC, Mihai Lupu.

Potrivit proiectului, data preconizată pentru retragerea efectivă din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului este 22 mai 2024.
 
La ședința extraordinară din 17 aprilie a.c., consilierii județeni s-au abținut de la vot în legătură cu această inițiativă a președintelui CJC.

Mitroi spune ferm că nu va negocia.

Nu îmi place politica. Eu sper ca oamenii, votanții, să înțeleagă că există o șansă de a schimba lucrurile în bine pentru acest județ. Sper într-o majoritate a CJ-ului.

Nu voi ceda! Sper să am capacitate să fac lucruri. Nu fac negocieri! Nu negociez principii, în defavoarea oamenilor sau a mea. Nu vreau să fac greșeli.

Este nevoie de investitori la Constanța și asta nu e un secret pentru nimeni.

Aceștia vor veni atunci când vor găsi la CJ un om care nu negociază!

Zona de cultură e deficitară la Constanța!

Vă rog să aveți încredere în mine! Vom face tot ce trebuie pentru Constanța. Pe mine mă reprezintă faptele, a punctat Mitroi. 

Mitroi îl dorește ca vicepreședinte de CJ pe Răzvan Filipescu!

Îl vreau ca viceprimar pentru că este un băiat bine pregătit, a fost secretar de stat. Este un băiat care a câștigat funcția de consilier județean muncind singurel în județ. Este în zona de agricultură și județul Constanța are nevoie de irigații, are nevoie de un om destupat, bătăios, un băiat dedicat administrației.

Este cel mai bun în acea poziție de viceprimar.

 „Florin vine cu fapte, nu cu vorbe!“

Am încredere în mine! Nu îmi plac bisericuțele și nici omul care dezbină. Stăm la masă, vorbim și facem ce e mai bine pentru oameni.

Florin vine cu fapte, nu cu vorbe! Mă bat pentru proiecte, pentru oameni, pentru tot acest județ. Sunt un om care vreau să fac și fac!

Florin Mitroi admiră și are ca reper administrațiile din Cluj, Bihor și Timiș.  

Îmi doresc să mă înconjor de cei mai buni pentru acest județ! Îmi doresc să fiu în echilibru.

Nu are vină cetățeanul din Cuza Vodă, de exemplu, că acolo e un primar PSSD și președintele e din PNL. Voi respecta toți primarii, indiferent de partidul din care fac ei parte.

Mitroi le dorește tuturor contracandidaților săi succes în campanie.

Le doresc tuturor mult succes! Cel mai bun să câștige! 

Candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța evidențiază rolul important al oamenilor în alegeri. 

Îmi doresc să merg în fiecare localitate, în fiecare colț al acestui județ.   

Oamenii sunt cei care dau notele din 4 în 4 ani.  

Florin Mitroi a discutat cu familia sa și copiii i-au transmis că există riscuri asociate atât funcției de primar, cât și celei de președinte al Consiliului Județean. În timpul discuției, nepoțica sa a ales un bilețel, care sugera să se implice în competiția pentru funcția de președinte al CJ.  

Am discutat cu familia. Copii mi–au spus că dacă e să mi se întample ceva rău, mi se poate întâmpla și din funcția de primar și cea din președinte CJ. 

Nepoțica mea a ales un bilețel și iată că îndemnul de acolo era să merg în comeptiția pentru președinte CJ, a spus emoționat Florin Mitroi.

Florin Mitroi își definește ca valoroasă trăsătură capacitatea de a ierta. El se consideră un familist și subliniază că este empatic.
 

Cea mai bună calitate a unui om este iertarea. Ăsta sunt! a spus Mitroi. 

Sunt un familist. Sunt empatic. Au venit oamenii la audiență la Valu, plângeau ei, plângeam și eu.  

Florin Mitroi subliniază necesitatea diversificării activităților și atracțiilor turistice din Constanța pentru a nu se concentra exclusiv pe soare și mare. El consideră că în localitățile precum Constanța, Costinești, Năvodari și Vama Veche trebuie să existe viață și în afara sezonului estival.

La Constanța, la Costinești, la Năvodari, la Vama Veche trebuie să fie viața nu doar vara! 
 

Mitroi vorbește la ZIUA LIVE și despre sportul din județul Constanța.  

 Nu mai avem centre de juniori, din păcate.

Eu am făcut bazin de înot la Valu. Fiecare putem face parteneriat cu primăriile. Trebuie să luăm totul în funcție de priorități.

Florin Mitroi evidențiază importanța relației cu minoritățile în Constanța, subliniind realizările sale în acest sens, precum construcția celui mai înalt minaret din țară la Valu. El exprimă dorința de a aduce orașul în primele cinci din țară și subliniază că victoria nu este personală, ci a cetățenilor din Constanța.

La Valu am făcut gemie, cel mai înalt minaret din țară!

Vreau să aduc în acest mandat in primele 5 din țară!Vom câștiga! Nu eu! Cetățenii din Constanța vor câștiga.  

Orașul nu are identitate, trebuie să știm să ne prezentam în fața celorlalti din Cluj, Bihor, Arad, sa avem ceva ce ne deosebește de restul.

O să fim mîndri toți constănțenii. Eu sunt mândru că sunt aici.
 

Acesta transmite tuturor sărbători pascale liniștite și pace în suflet și în familie. El îndeamnă la bunătate și la evitarea răutății, subliniind importanța acțiunilor pozitive pentru fiecare individ, pentru familie și pentru întregul județ.

Le transmit tutoror sărbători pascale linistite, pace în suflet, în familie, să fim mai buni pentru că nu trebuie să ne hrănim cu răutate.

Să facă ce e mai bine pentru ei personal, pentru familie, dar și pentru acest județ. 

Citește și:

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii