Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Gaudeamus igitur / Iuvenes dum sumus!“ Klaus Iohannis va da startul anului universitar în Piaţa Ovidiu din Constanţa

ro

02 Oct, 2017 00:00 3286 Marime text
Câteva mii de studenţi şi cadre didactice sunt aşteptaţi astăzi la deschiderea oficială a anului universitar 2017-2018, eveniment găzduit, pentru al doilea an consecutiv, de Piaţa Ovidiu din Constanţa.
 
Manifestarea este organizată de Primăria Municipiului Constanţa, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius“, Universitatea Maritimă şi Academia Navală „Mircea cel Bătrân“. Festivitatea clasică de deschidere a anului universitar va fi transformată într-un adevărat eveniment, la care sunt aşteptaţi să participe preşedintele României, Klaus Iohannis, reprezentanţi ai celor trei instituţii de învăţământ superior, oficialităţi din cadrul Primăriei Constanţa.
 
Pentru evitarea aglomeraţiei şi creării de ambuteiaje în trafic, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa va asigura transportul persoanelor care vor participa la acest eveniment, prin prelungirea liniilor de autobuze 42 şi 48 până la Poarta 1 (în intervalul orar 9.00 - 13.00). Se recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun ori deplasarea pietonală. În acest fel, se vor evita blocajele auto în zona peninsulară a oraşului.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii