Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța. Începe un nou an de studii pentru cei peste 18.300 de cursanți

ro

27 Sep, 2021 17:16 2559 Marime text
  • Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 1 octombrie 2021, de la ora 11.00, festivitatea de deschidere a anului universitar 2021-2022, informează rectorul instituţiei de învăţământ superior, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu.

Potrivit sursei citate, evenimentul va avea loc în Sala Senatului din noul Campus universitar (Corp A, Aleea Universității, nr. 1) și se va desfășura în format hibrid, în sala de festivități urmând a fi prezenți reprezentanții conducerii universității, ai facultăţilor şi studenţilor, în vreme ce comunitatea academică va putea urmări ceremonia în transmisiune live pe pagina de Facebook a universității: https://www.facebook.com/UnivOvidiusConstanta.

Pentru cei peste 18.300 de cursanți ai Universității Ovidius din Constanța, activitățile didactice vor începe din data de 4 octombrie 2021, modalitatea de desfășurare a acestora fiind decisă la nivelul Consiliilor celor 16 facultăți.

„În semestrul I al anului universitar 2021-2022, fiecare facultate își va desfășura activitatea astfel încât să le asigure tuturor studenților o educaţie de înaltă calitate şi accesul echitabil la actul educaţional, având în vedere, în același timp, protejarea siguranței și sănătății studenților, cadrelor didactice și a personalului administrativ”, a precizat conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu.

Astfel, conform deciziei Consiliului de Administrație a UOC, vor începe cursurile în format hibrid (mixt și online) studenții înmatriculați la 11 din cele 16 facultăți ale UOC: Facultatea de Arte, Facultatea de Construcții, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, Facultatea de Istorie și Științe Politice, Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole și Facultatea de Teologie.

În același timp, activitățile didactice se vor desfășura în format online pentru studenții următoarelor facultăți: Facultatea de Drept și Științe Administrative, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Facultatea de Științe Economice.

De asemenea, activitatea didactică a doctoranzilor în cadrul Institutului Studiilor Doctorale se va desfășura în format online.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii