Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul îşi cristalizează o formulă de bază

ro

30 Sep, 2010 00:00 1510 Marime text
farul.jpg Antrenorul Ioan Sdrobiş îşi conturează un unsprezece de bază, cu care să abordeze următoarele meciuri din campionat

După ce a obţinut până acum o victorie şi a înregistrat două rezultate de egalitate, Farul încearcă să obţină sâmbătă al doilea succes consecutiv de pe teren propriu, urmând să primească vizita formaţiei Dunărea Galaţi, meci din etapa a VI-a din eşalonul secund.

Cu un lot format cu doar o săptămână înaintea debutului Ligii a II-a, cu jucători liberi de contract sau împrumutaţi de la alte echipe, Farul reuşeşte cu paşi mărunţi să redevină o echipă de temut. Formaţia pregătită de Ioan Sdrobiş încearcă, până la sfârşitul turului, să adune cât mai multe puncte pentru a avea o iarnă cât mai liniştită. Până acum, Farul a reuşit să depăşească aşteptările şi a adunat cinci puncte din primele cinci runde ale campionatului, clasându-se pe locul 11. Sâmbătă, „marinarii“ au şansa să urce în clasament, urmând să evolueze pe teren propriu, în compania formaţiei Dunărea Galaţi, partidă contând pentru etapa a VI-a din Liga a II-a, Seria I. Înainte de acest joc, antrenorul Ioan Sdrobiş a început să creioneze un unsprezece de bază, cu care să abordeze următoarele meciuri din campionat, cel puţin până la finalul primei jumătăţi a sezonului. În acest sens, ieri, jucătorii au susţinut un meci „în familie“, un prilej bun pentru tehnicianul Farului de a creiona o formulă de echipă pentru meciul de sâmbătă. „Vom face un pas înainte în ceea ce priveşte organizarea şi sper să stabilim în această săptămână un unsprezece de bază. Vom da credit în continuare fiecărui jucător şi vom face un bilanţ la final de tur, deci o să mai apară jucători în echipa de bază“, a spus „părintele“. Altfel, pentru meciul cu Dunărea, Sdrobiş îi va avea la dispoziţie şi pe jucătorii care au acuzat probleme medicale după ultimul meci de campionat, Scărlătescu şi Câmpeanu. Înainte de partida de la Constanţa, adversarii „marinarilor“ ocupă poziţia a şaptea în clasament, cu şapte puncte. Partida programată sâmbătă, de la ora 11.00, va fi arbitrată de o brigadă formată din Iosif Zoltan Erdei, din Slatina, ajutat la cele două margini de Claudiu Florea (Piteşti) şi Andrei Simonis (Bucureşti).

Săgeata joacă în Ghencea

Detronată din fotoliul de lider după etapa trecută, Săgeata Năvodari (locul 3, cu 12 puncte) va juca sâmbătă, la Bucureşti, pe terenul formaţiei Steaua II (locul 4, cu 9 puncte), în derbiul fruntaşelor Seriei I. Meciul va fi arbitrat de Robert Dumitru, din Braşov, ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Marius Nicoară. În cadrul aceleiaşi runde, FC Viitorul (locul 7, cu 8 puncte) va primi vizita celor de la Juventus Bucureşti (locul 12, cu 4 puncte). Partida va fi condusă la centru de Florin Ghimbăşan, asistat la cele două tuşe de Dan Ilieş şi Bogdan Hârlab (toţi din Braşov).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii