Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă Strategia PSD e simplă - piciorul pe gâtul Justiției și mâna în buzunarele românilor

ro

04 Sep, 2017 11:11 2491 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, vicepreședinte al Comisiei pentru Buget Finanțe din Camera Deputaților, critică în termeni duri intervențiile brutale ale PSD-ALDE în Justiția și Fiscalitatea din România. „Mi-e greu să aleg care este cel mai grav lucru pentru români, din lunga listă de ticăloșii pe care PSD le face cu această țară. Înlăturarea președintelui din procesul de numire a șefilor parchetelor, eliminarea Roșiei Montane din patrimoniul UNESCO, mărirea prețurilor la combustibil sau impunerea plății defalcate a TVA-ului sunt doar câteva exemple. Am impresia că strategia acestui partid anti-național pe nume PSD este de a bombarda românii cu o avalanșă de măsuri nepopulare pentru a deconta în final cât mai puține dintre acestea”, declară deputatul Bogdan Huțucă.
 

Parlamentarul liberal consideră că „în timp ce își pregătește preluarea abuzivă a controlului total asupra Justiției, pentru a-și pune la adăpost oamenii din partid față de rigorile legii, PSD face poate cel mai grav atentat asupra economiei țării. Blochează efectiv resursele financiare ale companiilor pentru a-și asigura (pe termen foarte scurt) un flux de venituri la buget. O strategie total greșită, pe care o vor deconta deopotrivă angajatorii și angajații români”.


De asemenea, președintele PNL Constanța afirmă că „lista neagră a PSD-ului nu se oprește aici. Politica fiscală pesedistă va duce la creșteri masive de preț, prin creșterea costurilor cu orice fel de combustibil. Impozitul pe dividende rămâne 5%, deși în proiectul pe care l-am votat în comisia parlamentară am convenit să fie zero. Altă surpriză pregătită special pentru personalul medical este că veniturile acestora nu vor mai fi scutite de impozit din 2018, așa cum a promis echipa Dragnea”.

Deputatul PNL Constanța recomandă parlamentarilor, indiferent de apartenența la un partid sau altul, să se gândească înainte de a mai susține Guvernul PSD-ALDE.

„Sunt mulți colegi din Parlament cărora le este foarte greu să accepte aceste inepții de măsuri care vor pune pe butuci ce a mai rămas sănătos din economia noastră. Indiferent de apartenența la un partid sau altul, eu le recomand tuturor să se gândească foarte bine înainte de a susține în continuare acest guvern PSD-ALDE. Închei prin a face un apel direct liderilor PSD Constanța: Nu vă aud și nu vă văd. De ce nu ieșiți să promovați măsurile luate de guvernul vostru? Scoateți capul din nisip, pentru că vacanța s-a terminat și explicați-le constănțenilor, dacă puteți, cum se justifică enormitățile din Codul Fiscal sau asaltul direct asupra Justiției. Ieșiți la dezbateri, comunicați și asumați-vă odată cel mai dezastruos Guvern al României de după Revoluție” a încheiat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.


 04 septembrie 2017                         Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii