Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Campania AUR „Vara românilor" a ajuns în județul Constanța

ro

02 Aug, 2023 12:49 618 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ   
                                                                                                                                                                                                     
Campania AUR "Vara românilor" a ajuns în județul Constanța. Senatoarea Evdochia Aelenei: Peste tot, speranțele oamenilor se îndreaptă către partidul nostru, iar asta ne onorează și ne responsabilizează
 
Senatoarea Evdochia Aelenei, însoțită de membrii filialei AUR Constanța, s-a întâlnit în ultimele zile cu sute de cetățeni din județ pentru a identifica problemele acestora, în cadrul campaniei "Vara românilor".

"Am luat la pas satele, comunele și orașele din Constanța pentru a afla direct de la localnici situațiile cu care se confruntă. Oamenii sunt nemulțumiți de nivelul de trai, de inflația galopantă, de creșterea taxelor și impozitelor anunțată de guvern, de infrastructura precară, de lipsa locurilor de muncă. La Băneasa, am văzut un spital lăsat în paragină. De asemenea, fermierii se plâng de secetă și de faptul că ucrainenii le fac concurență neloială cu produsele lor. Portul Constanța este sufocat, se află sub o presiune enormă. Guvernul PSD-PNL i-a adus la sapă de lemn pe români", a declarat Evdochia Aelenei.

"Peste tot, speranțele oamenilor se îndreaptă către AUR - pentru că suntem o mișcare politică nouă, curată și energică - iar asta ne onorează și ne responsabilizează. Noi nu avem vacanță parlamentară! Vara aceasta derulăm trei programe: Caravana medicală, Vara românilor și Caravana microbuzelor școlare pentru elevi", a adăugat ea.


Campania AUR "Vara românilor" se concentrează pe identificarea problemelor cu care se confruntă comunitățile locale, în special cele legate de infrastructură, acces la servicii medicale, nivelul de trai și alte aspecte esențiale pentru bunăstarea cetățenilor. În prima lună de când partidul a demarat această campanie, membrii săi au ajuns în peste 1.000 de localități din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii