Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion susține că numele său și al altor colegi din USR Constanța apare în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă

ro

28 Apr, 2024 17:51 591 Marime text
Candidatul ADU la funcția de primar al Municipiului Constanța, Stelian Ion susține că a fost sesizat că numele său apare în listele de susținători ai partidului SOS, al Dianei Șoșoacă. 

Stelian Ion menționează că a depus o solicitare la Biroul Electoral Municipal pentru confirmarea informației, după care, dacă se confirmă cele sesizate va sesiza Parchetul pentru luarea de măsuri ce se impun. 

„Strângerea de semnături de susținere a candidaturilor este o bună ocazie de a interacționa cu oamenii, de a primi sfaturi, idei, critici. 

Din păcate, unii candidați folosesc ocazia aceasta pentru a mai comite câte o fraudă, câte o infracțiune. Am fost sesizat că numele meu ar fi înscris în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă. Și nu doar semnătura mea, ci și semnăturile altor colegi din USR Constanța ar fi fost falsificate de adepții șoșociști. 

Trecând peste ridicolul și gravitatea situației, am solicitat deja Biroului Electoral Municipal să îmi confirme informația, după care voi înainta către parchet o sesizare penală. România nu poată fi schimbată de astfel de specimene certate cu legea, de hoți la drumul mare. 

Trebuie să fim foarte atenți la aceste alegeri. Cu siguranță vor mai fi și alte tentative de fraudă electorală, dar vom păzi fiecare vot, iar cei care vor încerca să fure voturile oamenilor vor fi sancționați“ - a precizat Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Citește și: 

Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii