Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanta Acţionarii Dobrogea Grup SA, convocați în adunare generală ordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2024

ro

28 Apr, 2024 17:00 485 Marime text
  • Adunarea generală ordinară a acţionarilor Dobrogea Grup SA a fost convocată la data de 27.05.2024. Pe ordinea de zi de află și descărcarea de gestiune a Consiliului de administraţie pentru exerciţiul financiar 2023.
  • În situaţia în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru desfăşurarea lucrărilor adunării generale ordinare, se convoacă cea de-a doua adunare generală ordinară pentru data de 28.05.2024, în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi cu aceeaşi ordine de zi.
  • Pachetul de acțiuni al Dobrogea Grup SA este deținut de: SC Arsenal Forest SRL, SC Arsenal Montana SRL, SC Ana Variete SRL, SC Actinvest SA și acționari listă – listă persoane fizice și juridice.
 
 
Consiliul de administraţie al Dobrogea Grup SA, cu sediul în Constanţa, strada Celulozei nr. 1 din Constanța, convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor la data de 27.05.2024, ora 12.00, la sediul Dobrogea Grup SA.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe puncte: 
 
1. prezentarea şi supunerea spre aprobare a Raportului de gestiune al Consiliului de administraţie, privind activitatea desfăşurată în exerciţiul financiar 2023;
2. prezentarea şi supunerea spre aprobare a Raportului auditorului financiar asupra situaţiilor financiare aferente exerciţiului 2023;
3. discutarea şi supunerea spre aprobare a situaţiilor financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2023 în baza rapoartelor prezentate de Consiliul de administraţie şi de Auditorul financiar;
4. descărcarea de gestiune a Consiliului de administraţie pentru exerciţiul financiar 2023;
5. aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru exerciţiul financiar 2024;
6. aprobarea bugetului de investiţii pentru exerciţiul financiar 2024;
7. împuternicirea preşedintelui Consiliului de administraţie pentru semnarea procesului-verbal, a hotărârilor adunării generale ordinare a acţionarilor, pentru îndeplinirea formalităţilor legale şi ale actului constitutiv privind publicitatea acestora, pentru reprezentarea acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi oriunde va fi necesar.
 
În situaţia în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru desfăşurarea lucrărilor adunării generale ordinare, se convoacă cea de-a doua adunare generală ordinară pentru data de 28.05.2024, în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi cu aceeaşi ordine de zi.
 
Acţionarii îndreptăţiţi să participe la adunarea generală ordinară sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor societăţii la sfârşitul zilei de 08.05.2024, data de referinţă.
 
Convocarea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2056 din data de 24 aprilie 2024.
 
 

Despre Dobrogea Grup SA

 
 
Dobrogea Grup SA a fost înființată în anul 1991, sediul social este în municipiul Constanța, iar domeniul de activitate principal este „Comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“. 
 
Pachetul de acțiuni al Dobrogea Grup SA este deținut de: acționari persoane juridice SC Arsenal Forest SRL, cu 0,0034% din capitalul social, SC Arsenal Montana SRL, cu 0,0034% din capitalul social, SC Ana Variete SRL, 0.0034% din capitalul social, SC Actinvest SA, cu 0,0034% din capitalul social, dar și acționari listă – listă persoane fizice și juridice, cu  99,9864% din capitalul social. 
 
Persoane împuternicite sunt: Pisică Mirela-Mihaela, Teodorescu Fotini,  Teodorescu Luminița-Valeria,  Tipa Stelian și Vulpe Mihail-Cătălin.
 
Pisică Mirela-Mihaela mai este asociată în: Vamagint SRL, MS Eval Consulting SRL.
 
Numele lui Teodorescu Fotini apare în: Eximpan SRL,   Cereal Impex SRL,  Dobrogea Panificație SRL,  Dobrogea Patiserie SRL, Dobrogea Morărit SRL,  RO-Credo SRL, Prodglobal Distribution SRL.
 
Teodorescu Lumința-Valeria este asociată în Viriy Property SRL,  Retail Data Monitoring SRL.
 
La rândul său, Tipa Stelian este asociat în Moldo Krone Impex SRL, SST Advisory Team SRL,  Trovant Capital SRL,  SST Trading Team SRL, Forwise Capital IFN SA, Banca Comercială Sanpaolo IMI Bank România SA,  Arad Sucursala Pitești,  Banca Comerciala Intesa Sanpaolo România SA București-Sucursala Ploiești.
 
 Vulpe Mihail-Cătălin este asociat în Axioma Consultanta IN Afaceri SRL,  CSV Trading SRL,  CBL Investments SRL,  
Trovant Capital SRL, Dobrogea Panificație SRL, Dobrogea Patiserie SRL, Dobrogea Morarit SRL și  Dobrogea Biscuit SRL. 
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Dobrogea Grup SA cu 395 de salariați a avut o cifră de afaceri netă de 182.229.434 lei și o pierdere netă de 1.895.897 lei.
 
Platforma termene.ro informează că firma Dobrogea Grup SA are peste 2.546 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 20 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii