Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Decizii importante luate de unicul asociat al societății Rinaldo Impex SRL

ro

28 Apr, 2024 17:16 596 Marime text
Foto: PexelsUnicul asociat al societății Rinaldo-Impex - S.R.L a decis închiderea unui punct ed lucru situate în municipiul Constanța. Astfel, Mara Simona Lavinia, în calitate de asociat unic în Rinaldo-Impex - S.R.L., hotărăște închiderea punctului de lucru din municipiul Constanţa, str. Luntraşului nr. 20.

De asemenea s-a decis ca durata societăţii să fie pe perioadă nedeterminată, iar mandatul administratorului să fie pe o perioadă de 60 de ani, cu puteri depline.

Totodată, se modifică datele de identificare ale asociatei/administratorului societăţii și se renunţă la tot obiectul de activitate, mai puţin la obiectul principal 3212 - Fabricarea bijuteriilor şi articolelor similar din metale şi pietre preţioase, şi la obiectele secundare; 4648 - Comerţ cu ridicata al ceasurilor şi bijuteriilor; 4777 - Comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine specializate; 4778 - Comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate (fără obiecte de cult, arme şi muniţii); 7410 - Activităţi de design specializat; 9525 - Repararea ceasurilor şi a bijuteriilor.

Nu în ultimul rând, se completează obiectul secundar cu codurile CAEN 6820 - Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, şi 6832 - Administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract.

Despre Rinaldo Impex SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 28 aprilie 2024, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul în Strada Luntrașului, Nr. 20, Et. P, Constanța, Județ Constanța.

Societatea se ocupă cu „Fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metale si pietre pretioase“.

Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 497.798 lei, pierdere de 264.498 lei și 12 angajați.

Unic asociat și administrator este Mara Simona Lavinia. Acesta mai figurează ca asociat 33,33% la Miuta Service SRL Constanța.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și: 

A murit Rinaldo Bruno Mara, șeful Casei de Bijuterii Rinaldo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii