Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără piese de schimb în valoare de peste 300.000 de lei (document)

ro

23 Oct, 2016 01:00 3100 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit, de curând, două contracte în valoare totală de 377.625, 64 lei pentru furnizarea a trei loturi de piese de schimb.
 
Conform anunţului de atribuire este vorba despre accesorii electronice, electromecanice şi electrotehnice. Atribuirea contractelor s-a făcut prin negociere fără anuţ de participare, data fiind situaţia de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute.
 
Unul dintre contracte, în valoare de 155.382,99  lei – sumă estimată iniţial şi sumă finală – a fost atribuit, prin negociere, SC DRAGER MEDICAL ROMANIA SRL, cu sediul în Bucureşti.
 
Al doilea contract, în valoare de 182.242,65 lei – sumă estimată iniţial şi sumă finală – a fost atribuit, tot prin negociere, SC DUTCHMED SRL, cu sediul în Sibiu.
 
Cine sunt cei doi câştigători ai licitaţiei?
 
SC DRAGER MEDICAL ROMANIA SRL este o firmă înfiinţată în România în 1992, cu sediul social în Sectorul 1 al Capitalei. Firma funcţionează cu capital străin, echivalentul a 205.450 lei. Unic asociat al firmei este DRAGER MEDICAL INTERNATIONAL GMBH, din Germania. În România, societatea comercială este reprezentată de Mariana Vasiliu, în calitate de administrator împuternicit. Aceasta mai figurează şi ca administrator al SC DRAGER SAFETY ROMANIA SRL.
 
Firma are ca obiect de activitate: Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
 
SC DUTCHMED SRL  activează în România, la Sibiu, din 1992 şi, de asemenea, funcţionează cu capital străin, echivalentul a 90.960 de lei. Unic asociat al firmei este VAN BILDERBEEK VAN HALEWIJIN BEHEER LTD, societate comercială cu sediul în Olanda. DUTCHMED SRL are în România trei administratori persoane fizice: Alexandru Aurel Muşat, Mariana Liliana Dumitru şi Dragoş Constantin Dan. Firma are ca obiect de activitate: Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
                                                                                                                                                                                                                                                   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii