Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Metalica Medgidia SA își mută sediul la Palazu Mare și înființează un punct de lucru la Constanța

ro

24 May, 2024 17:00 708 Marime text
  • Metalica Medgidia SA a fost înființată în anul 1993, iar obiectul principal de activitate este „fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice”.
 
Preşedintele Consiliului de Administraţie al firmei Metalica Medgidia SA convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor, în şedinţă Ordinară, în data de 21.06.2024, ora 10.00 şi Adunarea Generală a Acţionarilor, în şedinţă Extraordinară, în data de 21.06.2024, ora 11.00, la sediul societăţii din oraşul Medgidia, pentru toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la sfârşitul zilei de 22.05.2024, stabilită ca dată de referinţă.
 
Convocatorul a fost publicat În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2.488, din data de 21 mai 2024.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va avea următoarea ordine de zi:
 
1) Prezentarea şi aprobarea situaţiilor financiare anuale întocmite pentru exerciţiul financiar 2023, precum şi repartizarea rezultatului net al exerciţiului, pe baza raportului prezentat de Comisia de Cenzori;
 
2) Aprobarea descărcării de gestiune a administratorilor societăţii pentru activitatea desfăşurată în exerciţiul financiar 2023, în baza raportului prezentat;
 
3) Mandatarea reprezentantului societăţii care să semneze hotărârea AGOA şi a unei persoane care să întreprindă toate demersurile de înregistrare şi publicitate a hotărârii adoptate;
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor va avea următoarea ordine de zi:
 
1) Aprobarea mutării sediului societăţii în localitatea Palazu Mare;
 
2) Aprobarea înfiinţării unui punct de lucru al societăţii Metalica Medgidia SA în municipiul Constanța.
 
În situaţia neîndeplinirii condiţiilor de validare la prima convocare, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor vor fi convocate pentru data de 25.06.2024, cu menţinerea ordinilor de zi, orelor şi a locului de desfăşurare a adunărilor generale.
 
Despre Metalica Medgidia SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 24 mai 2024, firma Metalica Medgidia SA a fost înființată în anul 1993, iar obiectul principal de activitate este „fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice”.
 
Pachetul de acțiuni al Metalica Medgidia SA este deținut de Daniel Tudor (cu 93,49249%) și acționari PPM (cu 6,51%). Calitatea de administrator este deținută de Constantin Fotu, Andrei - Teodor Tudor și Daniel Tudor.
 
Andrei - Teodor Tudor mai apare în Beresa DD SRL și în Beresa Junior SRL.
 
În 2022, Metalica Medgidia SA a avut o cifră de afaceri de 476.366 lei, o pierdere de 1.082.084 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 12.

Platforma termene.ro informează că Metalica Medgidia SA are 7 contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 23 mai 2024).

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Metalica Medgidia SA convoacă AGOA și AGEA. Ce se află pe ordinea de zi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii