Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Asociatul unic JT Oil Terminal Constanța decide schimbarea denumirii societății

ro

26 May, 2024 13:29 2505 Marime text

Decizia nr. 1/2024 a societății J.T. Oil Terminal Constanța reprezintă o hotărâre importantă luată în cadrul societății.

Acesta face referire la faptul că JT Grup Oil SA, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii J.T. Oil Terminal Constanța, a decis schimbarea denumirii societăţii în: JT Terminal Constanţa SRL.
 
Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2310 din data de 14 mai 2024.
 
 
Despre J.T. Terminal Constanţa

Firma J.T. Terminal Constanţa SRL din Năvodari a fost înființată la data de 04.06.2010 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4671 - Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate, potrivit platformei termene.ro. 

Situația financiară pentrul aul 2023 arată o cifră de afaceri de 7.661.779 lei, o pierdere de -2.253.195 lei la un număr de trei angajați. 

Asociat unic este Buduru Petrica, iar acționar este JT Grup Oil SA. Administrator este Dublea Andrea-Elena. 

Numele Buduru Petrica apare și în MTK Auto Sport SRL (asociat și administrator), Astra GP Ecologic SRL (asociat și administrator), Green Port Operator SRL(asociat și administrator), Jeep SRL (acționar). Numele Dublea Andrea-Elena apare și în JT Grup Oil SA (administrator)


Despre JT Grup Oil SA 
 
Societatea JT Grup OIL SA  are sediul social pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Acționarul majoritar al societății cu 90% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 10% este deținut de către Bogdan-Florin Aldea. Administratorii firmei sunt: Bogdan Florin Aldea, Andrea-Elena Dublea și Alexandra-Maria Tucan.
 
Din anul 2007 până în prezent, JT Grup OIL SA a câștigat 179 de contracte prin achiziții directe, de la autprități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Consiliul Local I. C. Brătianu, Județul Tulcea, Comuna Turcoaia și altele.
 
În anul fiscal 2022, JT Grup OIL SA, cu 35 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 301.649.192 lei și un profit de 6.300.656 lei. Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 
JT Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.

Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

Justiție ConstanțaJT Grup Oil SA se judecă cu Consiliul Local Năvodari. Stadiul dosarului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii