Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Comunei Dumbrăveni cumpără buldoexcavator și tocător (DOCUMENT)

ro

26 May, 2024 12:36 479 Marime text

 
  • Firma câștigătoare este Costa Utilaje SRL.
     
Primăria Comunei Dumbrăveni, județul Constanța, a deschis o licitație privind achiziționarea de buldoexcavator și tocător.

Potrivit site-ului eLicitatie.ro, valoarea totală estimată este de 420.400 lei.

Firma câștigătoare este Costa Utilaje SRL.

Despre Costa Utilaje SRL

Societatea Costa Utilaje SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul în localitatea Tunari, județul Ilfov, Șoseaua de Centură, nr. 7A și se ocupă de „Comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termen.ro, asociați sunt Mincu Pătrașcu Brâncuși Constantin și Mincu Pătrașcu Brâncuși Irina, iar administrator este cel dintâi.

Mincu Pătrașcu Brâncuși Constantin mai este asociat unic și administrator la East Gate SRL, asociat și administrator la Agrirom Utilaje SRL și asociat la Asia Utilaje SRL, Costa Motors Sport SRL și Costa Utilaje Smart SRL. 

Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Costa Utilaje SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 25.391.510 lei, cu un profit de 379.191 lei, la 19 angajați.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Licitații Tulcea: Primăria Casimcea investește în lucrări privind realizarea unui centru de colectare a deșeurilor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii